indio to wzór komunistycznych zasłon,a moje gold rubin to juz całkowicie,ale ja mam sentyment i super nosi
misunderstanding podaj link do fotek smoczków
ps,juz widze moja malutką jak przesłodko wygłada zamotana w chuśce ze smoczusiami
Wersja do druku
indio to wzór komunistycznych zasłon,a moje gold rubin to juz całkowicie,ale ja mam sentyment i super nosi
misunderstanding podaj link do fotek smoczków
ps,juz widze moja malutką jak przesłodko wygłada zamotana w chuśce ze smoczusiami
chusta jak chusta, jednym sie spodoba a inni rzekna ze obrzydliwa. mają prawo przecie prawda?
czekajmy na ocene posta mis na zachodzie... :roll:
mnie się podoba, choć jej nie kupie. śmieszna taka.
w bazyliszki ;)
e, fajne te smoki. dzieciowe takie. ma się chustę pod kolor kolczyków, niech dzieciak ma chustę dla siebi e;)
smoki faktycznie takie dzieciowe ale kolor :duh:
nie lubie niebieskiego
Ja za to pamiętam swiętę oburzenie łamane przez obrzydzenie przy pierwszych gekonach:)
Teraz pierwsze edycje kosztują majątek a i tak nikt nie chce sprzedawać:)
Dla mnie bomba te smoki, nie lubię nadęcia, a w porównaniu do nino to już generalnie cud
nino,indio, a pawie ..chyba tylko dobrze nosza
Dla mnie jedna z ładniejszych chust na rynku. Nie znoszę fioletu i się wycofałam z kolejki-już żałuję, bo może jednak ten fiolet nie taki fioletowy, a barwy agave były cudne:hide:.
Ale ja dziwna jestem- indio mnie nie rusza, pawiszony bleee...
Za to wzory śmieszne czy dzieciowe super;) Zresztą zdanie młodego teraz bardzo się liczy, bo sam chusty wybiera;) A ja to chyba ciągle taki dzieciuch jestem, że banana mam na twarzy na widok smoków:):oops:
I znowu sobie o tych autkach, samolotach na chuście zamarzyłam...
Jak dla mnie superaśne. Takie słodziaki-misiaki. A Dzieć na bank by się zakochał.
Nie to co pawiszony... bleeee...
ja jestem zakochana.mam nadzieje,ze bedzie
ps z zasłon to pancy jest najpiekna
a złośliwie przypomnę dyskusję nad labriryntem :P
de gustibus i tak dalej :P
Mnie się tam ona podoba, bo jest jajcarska
i chcę ją mieć, o!
Jakby ktoś kupił za długą, to ja chętnie kawałek smoków przytulę.
Widocznie w środku nadal mam dwa lata :lol:
po tych wszystkich dziuniowych wzorach ...coś radosnego...to jedyna chusta,która nie będzie dziwić ludzi bo widać ,że zaprojektowana pod dzieci...a nie tam obrus czy zasłonka