To ja się Aniu też złamię. Bo po prawdzie, to on jest super głównie dla dziewczynek... ale jak mi ostatnio Franek w kinie sikał do kubeczka jednorazowego, a potem tego o włos nie wypił Szymon, to chyba lepiej wozić nocniczek :lol:
Wersja do druku
To ja się Aniu też złamię. Bo po prawdzie, to on jest super głównie dla dziewczynek... ale jak mi ostatnio Franek w kinie sikał do kubeczka jednorazowego, a potem tego o włos nie wypił Szymon, to chyba lepiej wozić nocniczek :lol:
I ja też poproszę o ten nocniczek
Drugi niebieski poproszę - dla kuzynki jeszcze :D
Aniu, jeśli zamówienie jeszcze otwarte to poproszę drugi niebieski dla koleżanki
czteryszczescia a dla chlopaka toto zadziala? (mam przed oczami wizje pieknej fontanny nad nocnikiem :lool: )
jesli tak to ja poprosze, kolor nieistotny :)
to ja też się dopisuję. będzie na zaś :D - poproszę niebieski :)
Ja tez jestem chętna. Czy już wiadomo coś na temat możliwości i kosztów przesyłki?
chetnie bym się dopisała do kolejki ale stronka www nie działa i nei wiem jaki nocnik i po ile :(
jak zadziałają serwery to dam znać :roll:
to dla mnie tez. NIebieski.
Aniu-Mamo Alexa :wink:
Czy wiesz może już coś o nocniczkach?
i ja nocnik poproszę
Kurczę, a on się dla większych dzieciaków nadaje? bo nie wiem czy Agi pupa się zmieści;) Doświadczone Mamy - ja myślicie - dla prawie dwulatki ok?
I my poprosimy, jeżeli jeszcze można, niebieski.
a chlopaki tez sie w to wysikaja? Jesli tak to poprosze :)
Cytat:
Zamieszczone przez buns
ja ponawiam pytanie, jeśli dla większych dzieciaków jest ok to poproszę, czerwony.
My też poprosimy :) Przyda się taki na wyjazdy górsko-chatkowe.
tez bym chciala:-)
Wczytuję się dopiero w wątki ale jedno już wiem na pewno, że bardzo chciałabym taki nocniczek. Czy zamówienia są jeszcze przyjmowane?
Dziewczyny, ja też poproszę. Czerwony! Czy jeszcze zdążyłam, czy już jest po fakcie?
No i ja też bym chciała, jeżeli jeszcze zdążyłam. Kolor nieistotny