ktos wie cos na temat ttej chusty?????
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... :IT&ih=015
Wersja do druku
ktos wie cos na temat ttej chusty?????
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... :IT&ih=015
Jaśnie Pani tak jak gdzie s wyczytałam ostatecznie chyba zrezygnowałaś z tej chusty????
No na szczescie tak, bo w/g bardziej oblatanych chustonoszacych jest do bani :wink: a ja i moje dziecie jestesmy blizej rozmiaru XL i chusta, ktora sie wrzyna jest niedopuszczalna :thumbs down:
to co teraz postanowiłaś?
Bede dalej plakac i wzychac do Didymosa Simon :roll: zbieram kaske narazie, bo jak na zlosc na angielskim ebayu nie ma :roll: a ja tylko tam moge kupowac, bo mam konto w angielskim banku i niestety utknelam w Polsce teraz bez waznej karty bankomatowej :roll: i tylko przelewy na konto moge robic... nic wiecej....
wlasnie znalazlam strone sklepu internetowego w Anglii, gdzie maja tego Didymoska, napisalam do nich maila czy mi wysla do Polski i czy moge przelewem placic, bo tam jednak karta wola :roll: trzymajcie kciuki :wink:
no to TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!!!!!! a potem dasz poogladać i pomacać?????
no problema!!!! nawet teraz to ponosic dam!!! wszystko zalatwione, dzieki uprzejmosci pani co tam pracuje, bo za granice nie wysylaja w sumie, ale mi sie zgodzili i juz zaplacone i czekam :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D I'M SO HAPPY!!!!!!Cytat:
Zamieszczone przez serafinka
80 funta wyszlo :omg: :omg: :omg: :szok: :szok: :szok:
Jasnie Pani, daj namiar na ten sklep!
prosze bardzo :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Mary-Anne
http://www.naturalmothering.co.uk/store ... -p-90.html
o dzizas, to bylo w didymosie w niemczech kupic, tez przelewem placisz, za granice wysylaja i simon 100 euro kosztuje, nie 150 :shock:
albo mojego za 230 hehe prawie nowka
no nic, jak go dostaniesz zapopmnisz o wydatkach ;)
Wiem, ale tu chodzi o to, ze utknelam do stycznia w PL, praktycznie bez zadnych dochodow i bez karty do bankomatu, a konto na ktorym mam jakies pieniadze mam w Anglii i musialam zakupic od angielskiej firmy, bo z mojego konta bez karty nie mozna robic zagranicznych przelewow. z tej firmy tez mnie odsylali do niemieckiego didymosa, ale ja nie mam wyboru za bardzo :roll:
Don Kaczka jakbym miala w Pl kase to bym z twoich komisowych cos wybrala :wink:
ło jezu to zes utknela niezle, zycie bez gotowki ciut trudne coo? ja niby tez karty wszedzie, ale czasem jakas kasa gotowka niezbedna
a z tym przelewem to dziwnie masz, ja zeby robic zagraniczne przelewy nic nie musze specjalnego, w obrebie unii ida jak zwykle i za taka sam kase co najlepsze
choc na szczescie wiekszosc zakupow w uk place paypalem, niemcy tylko tacy zacofani, ze przelewy tylko, ani paypal, ani karty
:) heh to trzeba bylo artykulowac, przelew na uk konto tez do zrobienia :)
platnosci w kazdej formie mozliwe, mycie okien i prasowanie koszul tez wchodzi w gre :lol:
No wlasnie zawsze robilam paypalem wszystko, ale karte mi dziubli i musialam ja uniewaznic i dopiero w styczniu moge jechac po nastepna :( ale jakos daje rade :wink:
a z mojego banku nawet jak mam karte i moge robic przelew to 20 funtow kazdy zagraniczny kosztuje :?
taaa, ciekawe jakbym ci oddala jak ja tu nie mam kasy,a w UK mam. do stycznia bys czekala??? :D :D :wink: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez DonKaczka
mam zaprzyjaznione konto w uk na taka okolicznosc, ja komus ktos mi i tak kasa krazy
i paypalem sie dobrze zalatwia, podobno sporo polakow z uk tak kase do polski przesyla, bo najtaniej: Polak potrafi :)
na razie naciesz sie simonem jak przyjdzie, ja czekam na moooje ellaroo, no i vatanaia odbiore w wawie za 3 tygodnie mru mru
kurcze to szkoda, ze ten twoj girasol tenczowy taki krotki, bo tez bym go chciala, a skoro w taki sposob mozna, to niesmialo poprosze, zebys dala znac jak cos innego niz didek bedziesz miala w rozmiarze 7 :wink: :wink: dziexCytat:
Zamieszczone przez DonKaczka