no wiesz? 8)) :PCytat:
Zamieszczone przez robertynka
moja pierwsza chusta :D
taaak, katja, inka i szkielety... i ta bebina kraciasta... bleee ;)
Wersja do druku
no wiesz? 8)) :PCytat:
Zamieszczone przez robertynka
moja pierwsza chusta :D
taaak, katja, inka i szkielety... i ta bebina kraciasta... bleee ;)
nie nosiłabym chusty w kratkę i nie podobają mi się pawie, i cienkie paski.
Nie podobają mi się chusty w kratę.
Co mnie nawet w chwili autorefleksji mocno zastanawia, bo wszelkie kraciaste koszule uwielbiam.
najbardziej podoba mi się że Pasja nie kupiłaby pawii :lool: :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
właśnie z tego samego się śmieje:)
nino jansblau, inka, bebina w kratę, smutno-grobowy johannes, nati navy blue. capkowate wieloryby vatanai- to chusty które nie szczególnie mi się podobają.
Ale gdyby ktoś chciał dać mi którąś za darmo, oczywiście że bym brała, zawsze mogłabym sprzedać i kupić coś ładnego. :D
Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
ale zastrzegłam, że gusta się zmieniają :)
napisałam w poprzednim wątku:
stan oczywiscie na dzisiaj i z szacunkiem dla de gustibus non disputandum est.
tym bardziej, ze watek "nigdy nie mow nigdy" dowodzi, ze gusta sie zmieniaja.
ja nie kupilabym gestych pasiakow, pawi, nino szkieletorkow.
pawie mam.
a od jakiegoś czasu myślę poważnie o aare z wełną. jakby nie było... pasiak...
ps. nino też miałam przez chwilę :hide: :hide: :hide:
Pasjo kochana, ja z czystą sympatią :kiss:
debug :hide:
Ja mialam inke, ale sie odkochalam... nawet w wersji chustoMT, odkochalam sie od inki... :lol:
Bialo-niebieski standart didka tez mialam, bardzo fajnie sie nosilo, ale kiedy mialam te chuste na sobie czulam sie jakbym miala barwy Israela, lub Grecji... albo jakbym miala jakas flage na sobie...
Kraciaste chusty sa be.. Albert tez do mnie nie przemawia. Pawie sa takie brzydkie, ze sa ladne :lool:
Nora mi sie nie podoba, choc Laura owszem
Dla mnie brzydkie sa tez indio natur... czy to bedzie len, czy konopie, czy zwykla bawelna.. od razu mnie rece pala, zeby te chusty ufarbowac :D
To jest jakiś forumowy rachunek sumienia. Albo wątek proroczy. W starym wątku nie chcę nosidła ergonomicznego, a teraz jedzie do mnie calyx. Wcześniej pisałam, że indio jest nieładne i oczywiście mam.
Muszę sobie dobrze przemyśleć, co mi teraz się nie podoba.
ja nie mogłam pojac o co chodzi w zachwytach nad indio a... mam już ..3 :lol: :lol:
ze mna jest to samo, mam juz 3, czwarte w drodze, poluje na piate :DCytat:
Zamieszczone przez stasiu-lova
jeszcze półtora roku temu mówiłam że się w TO nie zamotam, mam 5 czekam na 6 :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kobra
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ... chyba nie ma takiej chusty, której za darmo bym nie wzięła :roll:
Ale średnio na jeża podobają mi się pawie, Inka i prawie wszystkie granaty.
najbrzydsze są pawie i rybki :twisted:
okropność.
Jak wiedziałam pawie tylko na zdjęciach, to nie bardzo mi się widziały. Zobaczyłam na żywo, chyba srebrne czy też szare i stwierdziłam, że rzeczywiście fajne.
Wielorybki za to nie bardzo.
I jeszcze Leo Natur nie bardzo.
każdą chustę za darmo bym wzięła 8))
ale nie zamotałabym się w : katję, kratkę, rybki, wszelkie natury i granato-niebieskości
a ja chyba nie mam takiej chusty, bawia mnie plemniki, ale zamotalabym sie we wszystko i to z przyjemnoscia, moze problem mialabym najwiekszy z zolto zielona krata:)
Gdybym miała kupowac to na pewno nie pawie,rybki itp
Inaczej wygladałaby sytułacja gdyby ktoś oddawał za free :lool: