Świetne forum !!A znalazłam je przez wyszukiwarkę 8))
Wersja do druku
Świetne forum !!A znalazłam je przez wyszukiwarkę 8))
Ja tez z forum gazetowego, ale tam raczej sie nie udzielam, tu jest fajniej zdecydowanie:)
z gazetowego forum, a tu jest o wiele lepiej :D
też przez gazetowe forum tu się znalazłam :)
przez gazetowy Kawałek szmaty, i forum rówieśnicze, i DonKaczkowy Chuściany zakątek :-)
zaznaczyłam "inaczej" bo przez linka w czyjejś sygnaturce
jak wszystkie: z gazetowego kawałka szmaty. tu milej.
Bonkreta podała linka na kocim forum mamowym
i zajrzałam 8))
ja tez przez Kawalek szmaty. i przyznam, ze przez jakis czas tu w ogoel nie zagladalam. na chwile pwadlam i wypadlam, bo nie mialam jeszcze chusty i czulam, ze to nie moje miejsce. ale teraz juz jest inaczej.
powiem, nawet, ze mam lekkie uzaleznienie :lol:
Ja dokładnie tak samo, październikowe forum, DonKaczkę, forum gazetowe.Cytat:
Zamieszczone przez Budzik
O gazetowym często zapominam, tutaj jest na prawdę fajnie :D
To ja nie będę oryginalna Gazetowe czytałam ale sie nie udzielałam. A tutaj jest tak fajnie że postanowiłam dołączyć czynnie...
nic dodac :D
a ja dostałam link od petisu ;)
ja też przez gazetowe, ale dopiero tu się ujawniłam bo tu fajniej
To dokładnie tak samo jak ja!!!Cytat:
Zamieszczone przez mamakangurzyca
A ja tak jak Adriana
Z gazetowego,ale rowiesniczego"Wrzesniowki2007"
Miło mi Was poznac
z gazetowego.
witam wszystkich
ja tez trafiłam z gazetowego
z gazetowego
na samym początku jak chusty.info zostały utworzone, pojawił się na gazetowym taki post, że jest nowe forum chustowe - pamiętam jak część chustomam z gazety pytała a po co to forum, skoro jest gazetowe itp
początkowo tylko podczytywałam chusty.info, zarejestrowałam się tutaj dużo później
To ja napisalam ten pierwszy post po tym jak otworzylam TO forum, no i dzieczyny na gazetowym nie byly zbyt entuzjastyczne na poczatku... :roll:Cytat:
Zamieszczone przez vandene
A mnie zachęciła Donkaczka na naszym gazetowym forum rówieśniczym, z wypiekami na twarzy studiowałam jej "chuściany zakątek", potem całymi dniami chłonęłam posty z "kawałka szmaty", aż wreszcie trafiłam tutaj z czego baaaaardzo się cieszę:)