hello czy jest szansa na jakieś spotkanie w Gdańsku??
ja mam Girasolka i niedługo dołączy do nas Inka, chętna jestem więc na wszystkie rady!
Wersja do druku
hello czy jest szansa na jakieś spotkanie w Gdańsku??
ja mam Girasolka i niedługo dołączy do nas Inka, chętna jestem więc na wszystkie rady!
Z tego co wiem to była wakacyjna przerwa ale też chętnie byśmy się spotkały. Można spojrzeć jeszcze na forum gazetowe może tam będzie informacja na temat terminu spotkania. :D
dzięki Meryl, będę więc wypatrywac :wink:
I ja - jako nowa tutaj, chetnie wprosilabym sie na jakies spotkanie z prezentacja motania, na razie 37my tydzien ciazy i chusta w planach - tylko jaka? :) (Bardziej odpowiada mi Gdynia - bo tu mieszkam, ale nie pogardze okolicami :) )
Ostatnie spotkania odbywały się w okolicach Parku Oliwskiego, i "
"przyszłe" mamy też były właśńie pomacać sobie chusty i tak poplotkować. Trzeba się zmówić póki pogoda jeszcze dopisuje a starsze dzieci chodzą do przedszkola :D . Zobaczymy może w przyszły wtorek?
o pewnie! jeśli tylko nie będe kładłą sie ze starszym do szpitala to przybędę!Cytat:
Zamieszczone przez meryl 72
I ja przybede, jesli spotkanie bedzie do 1500, potem szkola rodzenia :)
No dobrze to ja też się piszę na spotkanko proponuje godzinę 12 w pubie
Podacie mi adres tego pubu? :)
Niestety bar
To ja też chętna na spotkanie :D
Przegapiłam :(
najbliższe warsztaty odbędą się w sobotę 20.09 w godz. 9-11
w Gdańsku-Oliwie w sali baletowej SP nr 35
informacje szczegółowe przesyłam po otrzymaniu zgłoszenia na adres mailowy
pozdrawiam
Olu, wysłałam zgłoszenie z Twojej strony, bo z adresu umieszczonym w profilu otrzymuję zwroty.
I ja przegapilam, nasza Marysia przyszla na swiat troszke szybciej (19.09), jest na szczescie zdrowa i silna :)
Jestesmy juz w domku i zastanawiamy sie jaka chuste kupic na poczatek - robi sie coraz zimniej, a chcemy z malenstwem zaczac motac jak najszybciej.
Poradzcie prosze, czy wiazana, czy kolkowa, jestem totalnie zielona. POMOCY! :)
ja polecam elastyczna :)
Gosiulek dobrze prawi. Na początek wystarczy Ci elastyczna(jedno wiązanie a dzieć może być ułożony na różne sposoby) a z kółkową czy tkaną poradzisz sobie przy spotkaniu z osobą, która ma jakiekolwiek chustowe doświadczenie :)
Dzieki dziewczyny :)
Widzę, że coś tu cisza zapadła na długo...
A ja od niedawna gdańszczanka i od niedawna chustomama, i chętnie bym się na jakieś spotkanie wybrała, co by poćwiczyć i pogadać.
Zatem pytam, czy jakieś spotkania w gdańsku sie odbywają? :)
To ja się też chętnie pod pytanie podepnę :D