4 miesiace!?? :szok: :szok:
dostalabym na glowe zdecydowanie wczesniej.
podziwiam twoj spokoj kochana;)
Wersja do druku
4 miesiace!?? :szok: :szok:
dostalabym na glowe zdecydowanie wczesniej.
podziwiam twoj spokoj kochana;)
A ja wam powiem, że czekanie czasem służy :)
Czekam dwa miesiące i dwa dni na wózek
(bo sobie kretynka wymyśliłam :oops: że zza wielkiej wody sprowadzę bo sporo taniej)
Tymo urodził się trochę wcześniej i tym sposobem przekonałam sie 100% do chusty (bo musiałam), choć wiedziałam, że chcę spróbować, ale raczej traktowałam to jako gadżet, dodatek do wózka.
Wózek teraz będzie z nami jeździł na zakupy, bo dość daleko mam, na targanie siat i małego. (w sumie dobrze, bo mąż to by mnie ukrzyżował za tą moją kombinatorykę, jakbym wózek teraz całkiem odstawiła w kąt)
ja tam wozkowo-chustowa jestem i juz :) dzieki temu, ze mieszkam na strychu i wozek byl ciezki, to chusta zyskala pierwszenstwo na dluuugi czas, a teraz... wrocilam do pracy, wiec na spacery chodzi niania z wozkiem :)Cytat:
Zamieszczone przez picikola
A Poppy nie ma "tej" kieszonki, świństwo :x
:cry:
polecam "emerycki" wózek na zakupy taki dwukółkowy, mały, poręczny i dość pojemny :wink:Cytat:
Nie raz juz się zastanawiałam czemu nie robią tego typu wózków, ale trochę bardziej "dizajnerskich" :) Bo koncepcja super, ale wymyśliłam, że Ci co by chcieli żeby one właśnie lepszy wygląd miały, to furami do marketów jeżdżą na zakupy.
A Ty Hanti z taką właśnie furą się prowadzasz?
Nie dość że w ręczniku to jeszcze z takim biednym wózeczkiem, no to faktycznie albo Cię za biedaczkę na osiedlu brać muszą albo za wariatkę, a na domiar złego czwórka dzieci (znaczy nieuczona-bo nie wie co i jak:) )
a ja będę swoim wypasionym strollerem worki kartofli z targowiska wozić, a dziecko w szmacie nosić, wszystko na odwrót :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
mam :D wściekle różowa, gdzieniegdzie w paski :D
ja by bardziej tą wariatkę obstawiała :lol: :lol: :lol:
a w wypasionej furze czasami Lolka z Kinią jeżdżą, ot taki powrót do "normalności" :lool:
Cytat:
To ja może recenzję skrobnę ;) Uprzedzam tylko że na zdjęcie to trzeba poczekać bo my w szpitalu ciągle...
Pouch jest piękny, śliczne kolorki, fajna kieszonka, plusz milutki - rewelacja! Nosi się w nim wybornie, Kacperkowi nic się absolutnie nie wpija - brak wypełnień moim zdaniem nieistotny w przypadku naszego skye.. Daję 5! Ja mam z nim tylko jeden problem - wcale taki przecinek ze mnie nie jest, a mimo iż mam xs to jest odrobinę przyduży :szok: za to na sweter będzie akurat. Sąsiadce z izolatki obok pouch spodobał się strasznie! Jest przepiękny - nie oddam :P
dzieki dagmaro :)
a o ile za duzy? moze namowie candice, zeby szyla na rynek polski xxs? :) bo juz kolejna osoba zglasza, ze XS za duzy.
jak juz bedziesz w domu, to prosze zmierz, o ile za duzy - czy to kwestia 1 cm? 2 cm?
moze sie da cos z tym zrobic.
Zmierzę zmierzę :) za czas jakiś..:(
Tak, tak, namawiaj..
Bo te misie cudne, smutno mi strasznie, że na mnie za duży :(
Cytat:
Zamieszczone przez tulipowna
dziewczyny,czy Wy dobrze nakładacie te pouchy?
moje wymiary: biust-87,pas-68cm,wzrost-171cm.
a S po prawidłowym założeniu jest dobra,M kupiłam z myślą o zimie (skye ma plusz) i kurtkach zimowych-już się przymierzałam i jest na kurtki dobry.
tu jest dobra instrukcja-należy wyregulować jeszcze wielkość poucha wywijaniem na ramieniu-bo przecież to prostokąt i po wywinięciu jest symetrycznie:
http://www.kangoogoo.com/poinstrukcja.html
Tak nakładamy dobrze.
właśnie Magda o tym samym pomyślałam :)
a może te pouche trzymają rozmiarówkę tak samo jak HS czyli wcale :lol:
ja wg rozmiarówki S powinnam mieć, bo ja wysoka baba jestem :wink:
ja mam 166 cm
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
hanti i mysle, ze wysokosc ma tutaj rowniez kluczowe znaczenie - onaczej bedzie sie ukladal pouch u osoby roz. 44, ale o wzroscie 160, a inaczej u osoby rozm. 36 o wzroscie 175.
MAm jeszcze pytanie techniczne. Czy plusz sie odpina,czy na stałe przymontowany?
A ja oczekuję na moj pouch EDEN...............
Mam nadzieje,ze wszystko sprawnie pojdzie i jak najszybciej przyjdą..............
nie no na stałe, przyszyty normalnie...Cytat:
Zamieszczone przez nata76
To i ja się wypowiem, choć to mój pierwszy pouch, więc nie mam porównania.
Jestem od niedawna posiadaczką przepięknej Finoli :D i chusta jest super. Bawełna dobrej jakości, miękka i gruba, wzór śliczny i bardzo ładny odcień koloru zielonego od środka. Niezastąpiona do gotowania, karmienia piersią podczas wieszania lampy na suficie ;), doskonała na krótkie dystanse np. z garażu do mieszkania, no i nie trzeba niczego motać, a ręce wolne. Jak na 12 kilogramów noszone na biodrze - dobrze podtrzymuje ciężar.
Co do rozmiaru: zamówiłam S, a mam 175 cm wzrostu i noszę rozmiary 36-38 i mam wrażenie, że mogłam jednak wybrać XS, bo noszę głównie w domu na cienką koszulkę i czasami mi się wydaje, że jest trochę za luźny. Ale i tak go nie oddam ;)
Na razie jedno zdjęcie, trochę koślawe, muszę poprosić kogoś, żeby mi zrobił, bo samej trudno (Tymek ma minę niewyraźną, bo to chyba dwudzieste z kolei zdjęcie):
http://images48.fotosik.pl/22/dd45bf9a916b308e.jpg