[quote="burdzia":d8xghx67]Adrianka- ja juz prawie jedną nogą zamawiam Leo :-)
a ten natural widziałaś, taki stonowany jest, prawda?
Wersja do druku
[quote="burdzia":d8xghx67]Adrianka- ja juz prawie jedną nogą zamawiam Leo :-)
a ten natural widziałaś, taki stonowany jest, prawda?
Dziewczyny umówmy się w jakiś weekend bo ja bym sie też chętnie z wami spotkała a w tygodniu to czasu brak bo pracuję ciężko :)
na najblizasza niedziele to wy juz jestescie umowione. czyli jesli za tydzien pogoda dopisze to spacerek w rynku albo ostrow tumski :wink:
My jesteśmy umówione na następną niedzielę czyli 17 lutego. A Ostrów bardzo chętnie zwłaszcza że blisko mam :)
To moze w najblizsza niedzielę- spacerek ? I ciasteczko w rynku lub gdzie indziej - Ostrów też super ! Namówię slubnego,zeby mnie podrzucił - albo on bedzie chodził z wózkiem a ja bede podziwiac Was i Wasze chusty- co Wy na To? Ok południa np?
Adriana! No to daleko niestety mam do Astry :-( ale jak pisałam-moze w Rynku, Ostrów ...
Tak przejrzałam zdjecia, bardzo ładny ten Leo Natur, bardzo kusi tez- widziałam te kółkowe u Ekomamy, szkoda ze juz mam jedną - od Oppamamy- ale te Storczyki chyba mają miększe kółka nie takie stalowe, czy mi się wydaje?
Co mam wybrać ??? Chyba zaraz rzuce monetą....hihi
my jutro nie damy rady, bo samochod w warsztacie. a MPK to nie bardzo lubimy :roll: musimy poczekac az auto oddadza ;)
a co do kolkowej, to czekam najpierw na spieniezenie didka. potem kupie kolkowa. ale decyzja ze to bedzie leo natur wlasciwie juz zapadla, bo wczoraj zamowilam kapciuszki do chusty juz w kolorach bezu z brazem;)
:-) kapciuszki do chusty są najlepsze ! No to teraz nie ma odwrotu !!!!
Przypomniało mi sie, jak całą ściane przemalowałam zeby mi do do obrazu pasowała hihi
Co się odwlecze to nie uciecze= spotkamy się pewnikiem, coraz cieplej bedzie( mam nadzieje) i długie spacery przed nami.
pozdrawiam ciepło- i żeby auto szybko sprawne było!
Mi jutro tez nie bardzo pasuje, ale predzej czy później sie spotkamy (mam nadzieję że prędzej). No i z Burdzią za tydzień jesteśmy umówione. A tak przy okazji kółkowych to mi się niedługo uszyje (tzn mama mi uszyje), mam kółka sling ring i fajna bawełnę, mam nadzieje że cos fajnego z tego wyjdzie
Olgap! podaje Ci moją komórke- na sms czy sygnała , to blizej niedzieli się zdzwonimy
600402565
asia/burdzia
Olga a masz moze krótka chustę na plecaczki? chciałabm spróbowac Michała na plecy wrzucić, bo jednak z przodu to wiele "miejsca" mi zajmuje, ale jak pomyślę że w swoje 5,2 mam motac plecaczek, to mi sie odechciewa prób. z chęcia pożyczyłabym krótka na 2 dni żeby zobaczyć co i jak. bo na MT to młody jeszcze za mały :?
Mam didka Irisa ma ok 4.10 jak dla mnie na prosty plecak jest ok a nawet plecak z krzyżem zawiąże ale już na skosach :) Mogę Ci pożyczyć na kilka dni nie ma problemu, tylko musimy się domówić co i jak z odbiorem. Napisałam Ci mój nr na PW, albo możemy sie tu domówić :)
http://images29.fotosik.pl/140/03ada14d294f0005med.jpg
o taki własnie, ogony mam gdzieś do połowy uda
postaram się zadzwonic jutro a jak nie to w pt.Cytat:
Zamieszczone przez burdzia
Przyślij mi swój adres na PW
Olga super wygladacie :) a zadzwonie zeby sie umowić w nastepnym tygodniu, moze juz bede zmotoryzowane do tego czasu, to chetnie podjade. chyba ze w niedziele jak sie umowicie bede mogla wskoczc, a Wy u Burdzi na kawe mnie przygarniecie :twisted: to i Leo od razu do macania bm przytargala. a w zastaw dam swojego didka, bo jakos chetnych do kupna simona brak :evil:
Tak, tak chcę Leo do macania :) a i Simona chętnie ponoszę. Burdzia-zapraszamy Adę? :wink:
Oczywiście- serdecznie zapraszam Ada na niedziele- kurcze nusze posprzatac bo goscie ida :-) Ja wczoraj odesłałam Storczyka Ulli do nowej pani, teraz czas na coś nowego !
no to do zobaczenia w niedziele :P super :P
Ada to potrenujemy wrzucanie na plecy :)
Burdzia-szkoda że sprzedałaś bo miałam nadzieję pomacać
A dziewczyny tylko godzinę musimy ustalić :)
to juz jak Wam pasuje. ja sie dostosuje :)