Mąz mnie późnym po południem nie puści do Legnicy(policyjne zboczenie) może być ok 14?
Wersja do druku
Mąz mnie późnym po południem nie puści do Legnicy(policyjne zboczenie) może być ok 14?
może może :) to ja się lekko spoznie ewentualnie ;) a kiedy?
to ja sie naspotykam do 15..
a o 15 Dominika tez po Maciusia pewnie poleci,
godzina to za mało.
spacer robimy czy siedzimy gdzieś?;> jak u mnie to rano lepiej, małż mało chustowy :oops:
Rano też mogę, muszę tylko jutro sprawdzić jakie są godziny odjazdów kolejki.
Może wypad zrobimy na kawę do miasta, jesli pogoda będzie, żeby trochę rabanu w Legnicy narobić ;)
Dominika79 zaden ranek Ci nie pasuje?;> bo ja chetniej rano;)
eee ja męża zatrudnię to mi Macka odbierze ze szkoły :) a pracę o 14 koncze. To moze sie poumawiajcie w godzinach dogodniejszych a koło 14 wyląduje gdzies w mieście co?? Dobra czekolada na gorąco jest np w Lu cafe ;) bo niektórzy kawy nie pijają co b.szczelna? ;)
hehe no nie pijają;) mamo Łucji znasz trochę Legnicę?bo ja nie wiem o czym Dominika prawi:D
Lu Cafe w Gwarnej jest -a Gwarnba znasz nie?? zwłaszcza przewijaki :D
pw piszę zanim Cie udusze :)
no znam ale sama tam nie jeździłam:D
Daleko to od dworca głównego? Niebyt znam Legnicę, wiem jak od dworca dojśc do rynku :)
to się dobrałyśmy, ja tez bardzo słabo znam- NIE ZNAM bo ja nie stad i sama się nie poruszam;) spotkamy się GDZIEŚ i bedziemy czekac na Dominikę z Hanią, pooprowadzają nas;)
Łucja to w rynku jest - takjakby na koncu rynku. Jakbys z dworca szła na rynek to idziesz i idziesz (koło galerii piastow i dalej prosto i prosto i po lewej miniesz katedre i prosto i dochodzi do Gwarnej ;) a LU Cafe na dole jest :))
To mniej wiecej wiem, wiem gdzie galeria i katedra :) a reszta to koniec języka za przewodnika ;) Kiedy się spotkamy i o której? Jutro? :) :) :)
moze byc jutro. Tylko w pracy sprawdzą komórka czy sie dogadałyscie ;) Tu w watku poproszę o potwierdzenie ;)
Teraz spac idę ;)
do zobaczenia :)
Własnie wyszukałam, że kolejka do Legnicy jest rano o 8.15...to trochu za wcześnie, nastepna o 14.03...Jeszcze pokopię.
kop kop;)
No i wyszło, że chyba z dzisiejszego spotkania nici...może macie czas jutro?
chodzi o to, że nie wiem który rozkład jest aktualny, u nas jest parę godzi odjazdów a w necie tylko trzy...jeżeli mam rzucić pewną godzinę o której mogę być w Legnicy to jest to 14.30. Jeśli to nie pasuje to muszę iść dziś i się wywiedzieć a umówimy się na jutro.
zostawiam tel. na prv :)
Na weekendy ja też chętnie sie z Wami spotkam ;)))
mamołucji i jak Twoje kolejki?
jkg spoko, ja wole w tygodniu ale w weekend tez chetnie
Babulki, ja proponuję może sobotę ok 10?bysmy scedowały robienie obiadu na małżów i rano połaziły, pogadały, poczekolaowały a potem się rozjechały obiadowo;) kto ma ochotę?