Piękne! Ja tez ich nie widziałam, tylko te paskudne różowe. A może to lepiej, że nie widziałam...
Wersja do druku
Piękne! Ja tez ich nie widziałam, tylko te paskudne różowe. A może to lepiej, że nie widziałam...
oj, śliczne :mrgreen:
dziewczyny?tak teraz myślę,czy ja tę kółkową dobrze mam założoną?:) ja wiem ja wiem żem chustopróchno niemal,ale kółkowa to moja jest druga:oops:
:love:ech
jedno z ładniejszych zestawień kolorystycznych :)
Twoje jaskółeczki piękne są, ja niedawno odkryłam na all:hide:
prze piekne :love:
ladniejsze niz wszystkie didki girasole
i w ogole
taką mogła bym miec ale wiązankę....
zakochałam się :love:
Hihi, a ja mam dluga! Ona wyszla razem z jaskolkami kremowo-czerwonymi, pamietam, ze u nas wszyscy sie nimi zachwycali, a ja tylko zobaczylam, ze jeszcze sa blekitno-fioletowe(tak mi sie wydawalo na moim monitorze - post 10) http://chusty.info/forum/showthread.php?t=52758 i kliknelam. Dopiero dzisiaj do mnie dotarla i malo nie padlam z zachwytu! Jest to zdecydowanie NAJPIEKNIEJSZA chusta jaka w zyciu widzialam!
Dobrze, że ja już kończę noszenie i i tak mnie nie stać na kolejną chustę - bo śliczne są i pewnie bym strasznie chorowała.
to ja tez kliknelam jak zobaczylam "na sklepie", tyle ze lniane szaro -czerwone. zobacze je za pare dni....
Szaro czerwone tez piekne
no tak, tyle ze turkus to raczej bardziej moj kolor niz czerwien, ale zobaczymy, najwyzej bedzie dobra karta przetargowa na wymianke:)
albo na te turkusy szare, albo na szare jedwabne, o ile znajdzie sie ktos chetny oczywiscie....bo ze te jaskolki chce zatrzymac, to na razie pewne:)
I udało mi się.wiązanka do mnie frunie:)
gratulejszyn:)
tsumiko kup i dla mnie :mrgreen:
Cuuudnee, do oczu Wam pasują