swietne te kolkowe, ta dzinsowa jest bardzo sportowa :) jakbym taka miala ucielabym ogon, bo dlugich nie lubie
Wersja do druku
swietne te kolkowe, ta dzinsowa jest bardzo sportowa :) jakbym taka miala ucielabym ogon, bo dlugich nie lubie
byłam :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Ridibunda
A ja mam też taki problem, szukam kurtki na jesień do manduki, ja już pod kurtke Luca nie wsadzam, bo on i chodzi i znowu każe się nosić więc wiecie jak jest :D
A chciałabym jakąś kurtke ładną i żeby Młodemu było miło jak zaśnie, mnie żeby było wygodnie i nie za ciepło i nie za zimno.
Byłaś i znów będziesz, bo to taka twoja uroda.
Hermia ja kupiłam sobie wełniany płaszczyk (to w ramach pocieszki że nie było ładnych wełnianych indio), Kinia się wtula jak w podusie :)
Kobra Bebina Znaki Zodiaku wyglada jak ciemny jeans - moim zdaniem sportowo
taaa, a na mnie wszystkie przedciążowe ciuchy są za duże. Też nie kupuję nowych, bo przecież kiedyś odbiję i się zmarnują. I tak już 10 miesięcy portki ze mnie zjeżdżają.
Na mnie ciuchy przed ciążowe bardzo szybko stały się za duże po urodzeniu Zosi. I co- kilka miesięcy minęło i są za małe :oops: :evil: Czas na :jump: :!:
Oh, jak ja bym tak chciała... a tu moje dodatkowe 5 kg nie chce i nie chce odejść w zapomnienie :cry:Cytat:
Zamieszczone przez robertynka