też tak uważam. tutaj jest dla nas przecież forumką.
Wersja do druku
Nie wiem o kogo chodzi i jednocześnie podpisuję się pod tym, aby nie ujawniać tak dalece czyjejś prywatności.
Ania, córka Jolanty ;)
I ja się zgadzam.
Ania, córka Małgorzaty :D
hehe, katarzyna, córka anny :lol:
dobre.
A możecie powiedzieć jaka to gazetka kolorowa? Małgorzata, córka Krystyny;)
A może sama się ujawni? Byłoby fajnie wiedzieć która to. Przecież pozostanie wszystko w rodzinie:)Marta, córka Krystyny:)
nie. nie, nie. jestem przeciwna ujawnianiu, dociekaniu, podpowiadaniu. serio. i drążeniu. ja - taka "nikt-mi." cenię sobie anonimowość forum, a co dopiero osoby, które naprawdę mają co cenić :)
mi. - córka wa.
swoją drogą... IJN... heh... taka:thumbs up: kobieta.
Ja cenię anonimowość, ale też fajne wywiady, już mi Gloting odrzekła co czytała, dziękuję:)
czy na tym zdjeciu to kaszmir jest?
fajnie ze akurat w chuscie wystapila :)
ja też popropsiłabym o gazetkę :) zawsze chetnie oglądam zdjecia chust wszelkaich w kazdej prasie, w kolorowej też.
truscaffka, córka truskawy i truskawa ;)
jeżeli to ja byłabym wyżej wymienioną córką na pewno nie chciałabym się ujawniać właśnie teraz...
niektórzy z nas ujawniają się od razu jak Mucha, czy Sylvetta
a niektórzy nie
uszanujmy to
Fiona córka ogrzycy
dobrze dziewczyny,finito,trochę empatii,wyobraźcie sobie,że inni tak samo piszą tym razem o Was i zakończmy temat.szczególnie nieładnie wygląda pisanie w 3.osobie do tego o kimś kto to czyta.proszę zmienić nicki na imiona i nazwiska i podpisać się miastem.
Zamykam watek.
Prosze o szanowanie prywatnosci.
Cytat:
Dziewczyny i chłopaki http://www.chusty.info/forum/images/...icon_smile.gif
Jestem na forum, choć nie jakoś bardzo aktywnie, moje dzieci chustuję od maleńkości, karmię, przytulam i wychowuję w bliskości.
W forum cenię sobie tez jego anonimowość, która pozwala zachować mi margines prywatności i komfort luźnych rozmów czy burzliwych dyskusji o nośności, a nie wrzuca w ramy które pojawiają się, gdy zniknie ta anonimowość.
Będę wdzięczna za uszanowanie tego kawałka prywatności
Pozdrawiam Was serdecznie
Basia