Ale super Alaska!!!:fire:
Dobrze, że pasków nie noszę ;)
Wersja do druku
Ale super Alaska!!!:fire:
Dobrze, że pasków nie noszę ;)
matko, nati ostatnio szaleje
Ale rezultaty sa super! Dla mnie najpiekniejsza Sycylia :heart:
ale laska ta alaska :D
jako zem fanka inki, to Alaska baaaardzo misie podoba.
i -co dziwne w moim przypadku, bo nie lubie bardzo zielonosci w chustach - to peru tez mi sie podoba, zolcia zlamana :)
i sycylia tez ladna.
matko, pierwszy raz od bardzo dawna jakies pasiaki mi sie podobaja :)
Natalia się rozszalała, co tydzień nowości :)
Sycylia :beat::beat::beat:
ladne te pasiaczki, szkoda zem nie pasiakowa;)
z reguly.
za to oszalalabym ze szczescia, gdyby Natalia zrobila dwa jedwabie w kolorze ecru/bialym/kremowym: ze wzorem Grecji i drugi a la Ocean.
ech, pomarzyc...
Green, to mi by się tak elfy jedwabne marzyły ...
kurcze wszystkie są fajne, sama nie wiem na którą się zdecydować...
w takiej cenie to ja to peru mogę brać :)
nie zaden niezadowolony klient tylko huzia na jozia, ze za malo mowi, ze nie od razu zdradza szczegoly wszystkie zapowiadanych nowosci, ze w ogole chyba najlepiej by bylo, gdyby maile indywidualne wysylala do wszystkich z rozpiska co, jak i kiedy -oraz dlaczego.
serio, mysle ze ona wykazala sie ogromna cierpliwoscia, ja na jej miejscu pi...ęłabym jakiekolwiek oglaszanie czegokolwiek tutaj juz duzo wczesniej. rozpuscila towarzystwo, ktoremu sie w czterech literach poprzewracalo, ot co.
Kochanie, chyba pomyliłaś się, kto tu jest klientem i może mieć fanaberie, a kto sprzedawcą :duh:
tak, klient nasz pan...
polscy sprzedawcy jeszcze nie dorośli do tego terminu
green ona żyje z tych narzekających.....dociera to do Ciebie??
problem w tym, że Natalia występuje na forum w dwóch rolach.
producenta i kolezanki.
i nie potrafi tych ról pogodzić. ponad to zawsze odbiera wszystko bardzo emocjonalnie. a szkoda, bo dziewczyny mają sporo racji.
Wszystkie trzy są przepiękne :D Widzę że Nati się rozkręca, Natalio idziecie w idealną stronę :)