Łucja :)
Imię wzięło się z mojego dziecięcego zauroczenia Narnią :)
Aha - i jeszcze jaka długość, bo w tym to już całkiem zielona jestem :)
Wersja do druku
Łucja :)
Imię wzięło się z mojego dziecięcego zauroczenia Narnią :)
Aha - i jeszcze jaka długość, bo w tym to już całkiem zielona jestem :)
Swoją drogą - niesamowite jest to zagęszczenie Łucji - toż to dosyć rzadkie imię :)
to chyba tak jak u Petisu, a u nas to od zauroczenia mojego meza Łucją Kryńską :D :D :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Agnieszka
a jaki masz rozmiar ubran? bo to do tego sie rozmiar chusty dobiera
Obecnie na górne partie zakładam 40 (rozrosłam się w klacie ;) ). Mam zamiar karmić piersią jak najdłużej, więc do dawnego 38 za szybko raczej nie zejdę :P
nie wiem gdzie mieszkasz, bo ja mam obie :D i mogłabyś sama sobie porównać :)
Służę Storchami, a Ulli, to na żywo pokazać mogę. :)
A Łucja jest po mojej prababci. W dodatku moja mama miała tak na drugie. :)
Mieszkam we Wrocławiu (zaraz dopiszę w profilu, co się będę tajniaczyć :P), na Psim Polu.
P.S. Jaśnie Pani - musiałam sprawdzić kim jest Łucja Kryńska :) Oczywiście znam i pamiętam :) Sprawiała pozytywne wrażenie miłej i energicznej osóbki :) Mój brat się nią zachwycał :P Ci faceci... :P
Petisu, dobra kobieto, coś czuję, że się dogadamy ;)
we wrocławiu bedzie ekomama z warsztatami w styczniu, ona sprzedaje i lilibulle i storchenwiege :)
zapisz sie na warsztaty i popros przywiezienie obu chust, bedziesz miala mozliwosc na miejscu kupic :)
Don Kaczko - napisałam do Niej z rana maila, ale póki co cisza :(
kochana, swieta i sylwek, cierpliwosci :)
ale to chyba opcja idealna bedzie
Dziewczyny!
Słów nie mam... dziękuję za Wasze chwalenia. Teraz mi trzeba tylko stanąć na wysokości zadania.
Agnieszko, to na Twój mejl właśnie chyba odpowiedziałam. Liczę, że się zobaczymy!
Magdalena, zwana (a raczej się nazwała) Ekomamą :-)
Będzie miała możliwość...:-)Cytat:
Zamieszczone przez DonKaczka
taa, wiem, porządziłam się za Ciebie :) paskudna cecha, ale życzliwością podlana :DCytat:
Zamieszczone przez Magdalena
No to, jak już wiecie, będę miała możliwość :)
Jupi!
Nie mogę się wprost doczekać :D
Byłam i mam :)
Dziękuję, Ekomamo! I Wam babeczki też!
mam, mam, nic darmo kochana ;)
foty poprosimy
No i co wybrałaś? Lilibulka czy Strocza? :)
no to pochwal się!!!!
Storczyka mam :) Trenowałam już na mojej Lusi, idzie na razie średnio, bo Lusia ma kiepski humor ostatnio, a i sztywna jak pal chusta nie ułatwia sprawy, ale powoli próbuję rozmiękczyć i jedną, i drugą ;)
Będzie OK :) I foteczki też będą :)