Na pierwszym miejscu Lany krótkie (miałam Star i Solarę) - zwłaszcza do plecaka prostego - trzymają świetnie i nie wrzynaja się w ramiona.
Świetne jest też indio z lnem, a potem każde inne indio.
Wersja do druku
Na pierwszym miejscu Lany krótkie (miałam Star i Solarę) - zwłaszcza do plecaka prostego - trzymają świetnie i nie wrzynaja się w ramiona.
Świetne jest też indio z lnem, a potem każde inne indio.
najlepiej na plecach nosi mi się w katji i indio biało-niebieskim
dziś przyszła nati sunset 3,7 ale jeszcze nie motałam, zobaczę jutro już pewnie
ostatnio w plecakach prostych dominuje azur, świetnie sprawdzał mi się również czerwony leoś i inka.
Indio eis z lnem.
Mocno złamany Didek Iris.
I Katja.
a która chusta jest miększa storcz czy nati? pasiaki mam na myśli... storcz będzie podobnie tkany jak pasiak natkowy? jest różnica w nośności?
IMO natki bardziej miękkie i luźniej tkane
ale ja do plecaczka najbardziej lubię inkę (trafił mi się mega złamany egzemplarz, więc nie ma problemu dociąganiem ;))
storcz jak dla mnie bardziej "konkretnie" wypada w porównaniu z nati - ściślej tkany, taki mocniejszy
moja ulka jeszcze nie do końca złamana i muszę się do wiązania więcej przykładać niż przy natce, ale nosi lepiej IMO bo jak zawiążesz to już na mur beton ;)
ostatnio mam przyjemność nosić we francuskiej tęczy i tę też mogę Ci polecić - bardzo fajnie się wiąże, mięciutka, dość ściśle tkana (na pewno bardziej niż nati - nie wiem do czego mogę Ci porównać, bo nie wiem co miałaś w łapkach ;)) i nosi fantastycznie. warto spróbować :)
dmuchawce no-cotton wspaniale sa mieciutkie swietnie nosza latwo sie dociagaja i do tego piekne sa :heart:
dmuchawce albo leoś czerwony