oczywiście twoje :)Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Wersja do druku
oczywiście twoje :)Cytat:
No z Indio to sie tylko na no sew zgadzam! Uciachac im te boskie fredzelki.....osz Ty!
obrzezane indio może być bardziej interesujące niż to, wybacz skojarzenie, z frędzelkami :PCytat:
Ja osobiscie jestem przeciwko obrzezaniu no chyba, ze jest zwiazane z religia.
Czyli jak dobrze umotywujesz, to moge sie zgodzic. :D
nie będę motywować :)Cytat:
żadną miarą!
musiałabym napisać dużo więcej niż mogę tu na forum :P
A mi się podoba z frędzelkami. Strasznie ciekawa jestem, jak takie doszywane frędzelki wyglądają. Poproszę o zdjęcia!
A kiedy będziesz sprzedawać? Ja bym chyba COŚ takiego chciała! Indio, bo do evy i lisy mi nie pasują.
Nie wiem kiedy i czy wogole, bo poki co mam takie jedno. :) Eva i Lisa maja fredzle robione, nie doszywane.
Trudno, może kiedyś :)
to teraz fotki proszę bo ja nie wiem o jakie chusty chodzi :)
eva
http://thumbs.ebaystatic.com/pict/270276084177.jpg
lisa
http://thumbs.ebaystatic.com/pict/290260704116.jpg
Indio tiefblau na poprzedniej stronie. Jeszcze jedno licytuje oraz jedno czarno-biale, tez z fredzlami doszywanymi, acha i jeszcze bialo-niebieskie z robionymi fredzlami. :D
Najpierw kusisz, a potem mówisz, że nie na sprzedaż ;) Czarno-białe bym chciała. Z farbką.
Z farbka? Chyba zartujesz sobie!? :) To czarno biale indio z fredzami ze stara metka. Nie wolno farbowac. Do farbowania mozesz sobie nowke sztuke sprawic!
Piękne są!!! :shock: :love:
Przepraszam za farbkę:) Ja bym chciała frędzelki.
No to jedne fredzelki powinnam miec na zbyciu, bo wlasnie wygralam drugie tiefblau. :D
Evka z frędzlami jest jeszcze piękniejsza niż bez :love:
Ja bym jestem bardzo chętna. Tylko nie wiem czy mnie na te chęci stać. Pamiętaj o mnie jak już będziesz sprzedawać, proszę.
Czy one są robione czy doszywane? Bo dziś już patrzyłam jakby te frędzelki zrobić i one są do zrobienia.
Tiefblau ma doszywane.
Wcale drogo nie wyszlo. :)