może takie coś, żeby wyszedł Twój chinczyk :D
Wersja do druku
ciągnąc OT :lol:
nieee, umoczę go w czemś zielonym :)
chinczyka mam skrawek do miziania :lol:
a czy nie będa sprzedawane także nie-jedwabie? gold-rubin w pudełku, mmmmmmm...:beat:
ja poluję, acz nie bez pewnych, ekhm, ograniczeń.
ciekawe po ile by chciała sprzedać fale silkowe aqua? a laguny nie ma ona przypadkiem? albo szarych albo saharyjskich gekonów? albo, że się powtórzę, fajoskich indiaczy?
ja chcę silk indio!
rubaszny rechot mnie ubawił
pamiętam tamtą szafę...
a ja chyba ozdrowiałam
dzisiaj pierwszy raz od 4 lat
kupiłam SOBIE ciuchy a nie chustę
cieszyć się czy martwić :omg:
co mi przypomniało moje podniecenie po odkryciu silków 50%Cytat:
tylko nowe i nie poplamione:wink:
IMO za jakieś $2000:)
prawie zawałem zakończone od emocji.....
ech... potrafisz zabić nadzieję...
hm... aż tak nie śledzę forum i nawet nie wiem że lemisa chce sprzedać i że można odbarwiać :oops:
gdzie znajdę info na ten temat?
cieszyć!!! i korzystac :D
nigdy nie wiadomo kiedy nałóg powróci :twisted:
(tu wykasowałam fragment w którym ochrzaniam Cie za nikłe działania w swojej własnej sprawie - juz nie na moje nerwy dzisiaj ;) Twoje tez oszczędzę :))
lemisa ma wątek na "sprzedam" w którym oferuje farbowanego silka.
zresztą oferowała Ci go juz w Twoim watku o kupnie silka.
odbarwić mozna. wpisz w szukaja "odbarwiacz"
wszystko sie da jak sie chce :D
Tak na Sutku, a potem dopytałam laski na priva. To chustonoszenie dobrze mi robi na poliglotyzm :lool:
a i ta co chce sprzedac ma w podpisie h. więc to nie Steph
ale nie bij, nie bij... proszę ... Rzufiku, tak już sobie przypomniałam... A jeśli chodzi o działania we własnej sprawie to codziennie, sumiennie przeglądam bazarek, myślałam, ze to wystarczy... jak widać nie :(
Bo ja nie jestem strasznie napaloną chustonoszką, podchodzę do sprawy bardzo praktycznie - chusta przydaje się, jasna na lato do tego z jedwabiem ( no len pewnie tez by się nadał) to dla osoby, która nie znosi upałów (czyt. poci się niemiłosiernie) najlepsze rozwiązanie
nie zamierzam bić, ba! nawet krzyczeć nie chcę na Ciebie :)
podałam Ci kiedys adresy forów zagranicznych - tam też szukasz? bo bywają czasem :)
podejscie masz jak najbardziej słuszne :)
poza tym dziewczyny polecały Ci jedwabne elleville - tez są białe i się swiecą :)
silver - a jak będzie mu wojtek? :P poza tym ja i róz :lool: no chyba ze mooocna fuksja ale nie wyjdzie taki kontrast...
Atelka, Nino Silk Natur 6 jest w tej chwili na niemieckim Ebayu.
a można? (nowa jestem, nieobyta jeszcze..., po łapach zara dostanę albo co):
http://cgi.ebay.de/Didymos-Tragetuch...item27b9489461
super! szkoda tylko za 6 dni osiągnie cenę dla mnie nie do przeskoczenia :/