Mam pieluszki od tej dziewczyny
Witam wszystkie forumowiczki.
Mam pieluszki uszyte przez tą dziewczynę. Kupiłem już jakiś czas temu właśnie na allegro, część z nich była skrojona na wymiary naszego 7 miesięcznego brzdąca. Zarzucanie jej ściągania pomysłu na pieluszki jest moim zdaniem próżnością niektórych forumowiczek. To tak jakby producent samochodów np. Opel zarzucał Fordowi, że ich samochody mają 4 koła, kierownicę, poduszki powietrzne bądź podobny kolor karoserii czy lakier na niej. Są pewne standardy których nie da się przeskoczyć, pomysł jest podobny ale za to wykonanie inne prawda?? Moim zdaniem pieluszki są rewelacyjne. Codzinnie przechodzą przez pralkę bo mamy ich nie wiele i prane są w 90 C. Otulacze wytrzymują całą noc nie przepuszczając wilgoci. Dodatkowo po wyjęciu z pralki pieluchy trafiają na gorące grzejniki i nic z nimi się nie dzieje. Może jedynie ślady sprania i osłabiają się rzepy ale w pieluszkach z takimi zapięciami to norma. Co do użytkowniczki "darijah": czyżbyś bała się konkurencji i nowowschodzącej "gwiazdy". Każdy ma prawo do wyrażania swojej twórczości a te forum z czego zauważyłem ma na celu niesienie pomocy i dobrych rad a nie "najeżdżanie" na kogoś. Pozdrawiam serdecznie!!! Udanego eko-pieluchowania.
P.S. Zapomniałem dodać że dziewczyna ma swój blog. Zamieszcza tam co jakiś czas swoje pieluszki. Może z nią porozmawiajcie na temat tego materiału. A to jest adres na jej stronkę: http://pieluszkomania.blogspot.com/