A gdzie i za ile w ogóle można Pamira kupić?
Wersja do druku
A gdzie i za ile w ogóle można Pamira kupić?
w vatanai.cz. okolo 500 zl. chyba wychodza
a moze i Lola tez sprowadza?
jego sie nie sprowadza ot tak :twisted: on jest tylko na konkretne zamówienie hendmejdowany
U Loli można złożyc zamówienie :) Ja tak właśnie zrobiłam :)Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
A wiecie, niedawno napisała do mnie dziewczyna z UK, ktora w sieci trafiła na mojego bloga i zobaczyła fotkę Pamira, zapytała czy może chciałabym go sprzedac :D To naprawdę jakiś szał jest :D
visenna, wrzuc fotke Pamira, plisss. Teraz to ja juz go musze zobaczyc :)
w blogu visenny :)Cytat:
Zamieszczone przez kobra
http://horylka.blogspot.com/2008/07/pamir.html
Postaram się zrobić jakieś ładniejsze foty, samego Pamira z bliska opstrykam jutro, przy dziennym świetle :)
hm..... faktycznie szlachetny...... piękny!!! Mi się takie podobają ;)
a ile się czeka po złożeniu zamówienia??Cytat:
Zamieszczone przez visenna2
Właśnie sprawdziłam dokładnie ile to trwało.
Zamówiłam 7 maja a dostałam 17 lipca :)
dzięki za odpowiedź :D
spodziewałam się terminów rocznych a tu taka niespodzianka - tylko niewiele ponad dwa miesiące :P
pokazal sie pamir na TBW, mozliwe ze bedzie na sprzedaz
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... p?t=280397
och, och... już się mogę doczekać, kiedy ci mandukę przywiozę.Cytat:
Zamieszczone przez visenna2
oczywiście celem pomacania pamira :):):)
Ostatnio na TBW ktos wystawil pamira za.. bagatelka....2500$ :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
1250 dolców???
Raju...
cenia sobie dziewczyny pamiry na TBW. Ostatnio widzialam post, w ktorym dziewczyna pisala,ze wymieni swojego pamira 4,3 na 4,6 i dolozy 100 dolarow. 100 dolarow za 30 cm materialu :shock:
ja tez sie dziwie, ale mysle ze:
- w Stanach te chusty nie sa tak latwo dostepne. Nie wiem czy mozna je w ogole zamowic, wydaje mi sie ze jak jakas jest dostepna to wlasnie idzie na wyprzedaz i to chyba na ebay - a to winduje cene
- nie kazdy chce czekac 2 miesiace czy wiecej - tak jak napisala mama, ktora dala za nia chyba $1600 - zanim by sie doczekala, to moze juz nie miec kogo nosic :) Biorac pod uwage, ze jest tak wielu chetnych, to faktycznie musialaby czekac moze i ponad rok, a potem dziecko moze juz nie chce byc noszone
- jest to bardzo dobra chusta, ale dodatkowo cene winduje to, ze jest bardzo reklamowana i wrecz niedostepna (przewaznie jest tylko na wymiane, rzadko kiedy ktos chce ja sprzedac). Poza tym to, ze tak sie o niej mowi i niektorzy chca za nia tyle zaplacic sprawia, ze jej "mit" coraz bardziej sie utrwala, troche bledne kolo
- no i nie mozna zapomniec, ze Amerykanie lubia kupowac rzeczy markowe i czasem nie jakosc dyktuje cene a wlasnie to jaka dana marka ma renome. Nie wiem, czy w UK jest podobnie i nie wiem w jakim stopniu ma to miejsce na rynku chustowym, ale chec posiadania takiej "modnej" chusty pewnie u niektorych tez dolewa do tego ognia.
Natomiast dziewczyna, ktora z miejsca podala cene sprzedazy za $2500 jest troche dziwna. Skoro na aukcji poszlo za $1600, to ja nie wiem czy ktos jej za tyle kupi, chociaz wierze, ze cena podyktowana byla jej potrzeba pieniedzy za leczenie.
No i same widzicie jak temat sie rozkreca i legenda Pamira rosnie nawet u nas na forum ;)
No i jak ktoś wywali 1600 baksów na chuste to może głupio mu potem przyznac że przepłacił :DCytat:
Zamieszczone przez nitka
kurcze jak dla mnie to fortuna tyle kaski :roll: szok