a co założyłybyście dziecku, które całą noc spędza na brzuchu z tyłkiem w górze? znaczy ze zgiętymi kolanami i podniesionym tyłkiem? bo mojej wszystko wylatuje :(
Wersja do druku
a co założyłybyście dziecku, które całą noc spędza na brzuchu z tyłkiem w górze? znaczy ze zgiętymi kolanami i podniesionym tyłkiem? bo mojej wszystko wylatuje :(
Dziękuje Dziewczyny, już wiem, czego nie chcę:)
a z tymi vonderosami ktoś mi odpowie?
te kieszonki co zalinowałaś z wielorazowo.pl na allegro są dostępne w wersji z polarem lub welurem od pupy
a wonderoos w starej wersji jest dużo szerszy od innych pieluszek, wkładki są naprawdę bardzo duże i chłonne - niektórym ta wielkość przeszkadza, bo dziecko np nie potrafi się w wonderoosie przekręcić ;) w tej pieluszce pupa jest ogromna ale jednocześnie nie ma przecieków - coś za coś :D
Mi obecnie na noc to nawet tetra starcza:)
Ale jak nie starczała to formowanka konopna BBH lub Monkeysnuggles nocna + otulacz (u mnie gacie Storcheny lub wełniak BBH)
Kejt a Twoje dziecko to jeszcze maleństwo?
U nas wonderoos był na 2,5 letnie dzzecko (córka załapała się jeszcze na ostatni iesiąc wielorazówek przed całkowitym nocnym odpieluchowaniem)
Z racji szerokości, o której pisze Tonya nie wyobrażam sobie tej pieluszki na 6-cio kilowym maleństwie
Demona - a czym się róznią nocne MS od dziennych? Materiał, ilość warstw?
A u nas znowu nocki się popsuły - mój syn częstoi budzi się po każdym nocnym siknięciu (formowanka+ otulacz wełniany) i musze zmieniać pieluchę ale nie mam sumienia ładować go do kieszonki
potwierdzam :) Wonderos starszy jest bardzo wielki i bardzo chłonny i właśnie to wyprofilowanie wkładki, daje chyba taką chłonność, bo wkładki są z mikrofibry. Od około miesiąca mam też pieluszkę Real Easy - ma wkład mikrofibrowy połączony z mikropolarem oraz drugi wkład konopny - w postaci takiego języka - i jeszcze można coś do niej włożyć i tez jest bardzooooooo chłonna, uzywam głownie na noc bo też spora pupę "robi"
ja szczerze polecam pszółkę Baby BeeHinds, jest niezawodna .
Moja gwiazda skończyła 9 miesięcy, w nocy budzi się często i ogólnie wisi na cycu, używam z kieszonek - starych Woonderków i Bumgeniusa, z formowanek konopnej Lulu dodo i bambusowej Nature Babies (z otulaczem oczywiście). Na razie nie przeciekamy, choć czasem rano pielucha mega napompowana!
Mirabel, moje dziecko to prawie 9 miesięczny, ponad 10 kilowy gostek, także duże nam nie straszne:) Drogawe te wonderosy, poczekam może ktoś na forum sie będzie pozbywa za mniejszą cenę...
Ja potwierdzę -wonderoosy na noc. Ja mam nowsza wersje i używam przy 4 miesięczniakach tylko z wkładem bambusowym - starcza na całą noc. Nie robią dużej pupy i maja miękkie gumki, nie odciskają się na nóżkach. Kiedyś założyłam kieszonki BG z dwoma wkładami i nie dały rady:(
my spimy razem, więc panna pije co 2-3h, śpi 10-12, i na tyle starcza nam bambusowa formowanka plus ręczniczek bambusowy, i wełniaki. plus oczywiśce wkladka polarkowa - pled irma z ikea rządzi :)
niedługo będziemy tetstować Lulu Dodo z nadzieją że styknie :P
i co testujecie?
Jak naraie z tych kieszeni, które mam najlepsza jest charlie banana, zamówiony wonderos do nas leci.. Czekam i potestuję:)