Jak się zgadacie to i ja chętnie dołączę :P co prawda z Białego teraz jestem ale zachustowuje również moją rodzinną Łomżę i okolice więc zawsze to bliżej Waszych rejonów ;)
Wersja do druku
Ja pochodzę z niedalekiego Olecka :) ale niestety bywam od święta :( choć może rzeczywiście uda się zorganizować jakiś mini zlot wakacyjny? Byłoby super ;) i cieszę się, że na "końcu świata" :P też są chustujące mamy
a ja narazie niechustowa :) bo spodziewam sie drugiego maluszka zreszta mojaa juz sie nie daje wiazac
Ja na pewno będę cały sierpień w Ełku, a lipiec w Gdańsku -> Doloda :hey:
Ja pochodzę zza Sejn, spod Ogrodnik aż. Teraz siedzę w domku ale nie wiem, jak długo. Szykuje się wyprowadzka do Francji. A chciałabym móc się spotykać z innymi chustomamami w okolicy...
Ja jestem z Suwałk,ale obecnie mieszkam pod granicą Budziska...no chustonówka nie jestem,ale wielorazówka jak najbardziej
Ja pochodzę z Augustowa:-), tam się urodziłam i jestem przynajmniej raz w miesiącu, można mnie spotkać przy fontannie lub na nowej pięknej ścieżce spacerowej nad brzegiem jeziora:-), znak rozpoznawczy oczywiście chusta:-)
Odświeżam :) Jestem z Grajewa, może jakaś chustomama z okolic ma ochotę na wspólny spacer :)
to ja mieszkam niedaleko Dewiś
A gdzie to jest dokładnie? Nie mogę odszukać na mapie.
w ełku mieszkam obecnie, chusty kurzą sie w szafie , ale nadszedł czas by odświerzyć wiadomości :)