O rany, jaki nalot??? Ja juz z Wami nie mogę ;)
Wersja do druku
O rany, jaki nalot??? Ja juz z Wami nie mogę ;)
hmm.... chyba wiem o co Magdzie chodzi :) jutro zrobię w dziennym świetle zbliżenie na te kółka to sama zobaczysz :) to nie jest nalot - to taka faktura tych kółek :D
a ja podejrzewałam silikonową otoczkę-żona budowlańca :evil: :evil: do diaska :lol:
Ufff... faktura może być :) Nie ma potrzeby robienia zdjęć jak dla mnie :) I tak sie czaję na Pineapple :love:
A ja mimo wszystko waham się miedzy papryczką a passion fruit i chciałabym którąś z nich przygarnąć....
ja Ci wybiorę,chcesz? :evil:
a którą byś wybrała? z tych dwóch.
passion
miałam papryczkę w rękach
i passion jednak :D
To może masz passion i chcesz się go pozbyć? 8)) naiwnie pytam :twisted:
nie mam :lol:
[quote="pinaska"]wprawdzie nie mam indio kółkowego
lecz kółkową babylonie i teraz nosze w pozyczonym kółkowym lilku (czy tez neobulle??? - manon)
Wcześniej Lilki nazywały się Lilibulle, a teraz nazywają się po zmianie nazwy Noebulle. Pinaska, nosisz jeszcze w Lillku Lilibulle manon zielony ;)
My obecnie się nosimy w pożyczonej babyloni. Muszę powiedzieć, że jednak wolę swojego lilka.
JA mam BB slinga. Najpierw papryczke, a teraz strawberry.
Jeśli chodzi o ten "nalot" na kółkach, to wydaje mi sie,że to moze patyna, takie trochę zmatownienie po wypraniu chusty.
Jesli kolka sa alunimiowe, nie powlekane, to aluminium sie utlenia, czyli nalot bedzie tlenkiem glinu. Gdyby sie komus jednak nie podobalo, to ednak nie radze go szorowac ;) dzieki tej powloce gin-aluminium nie jest reaktywny i zupenie bezpieczny. Mozecie go nawet wygapac w stezonym kwasie solnym i nic mu nie bedzie.
Nie popadajmy w paranoję proszę... Babylonia nie wypuściła na rynek chust z kółkami aluminiowymi bez zabezpieczenia :/
Halo! Czytasz moja droga co pisze? Naisalam tylko, zeby nikomu nie przyszlo do glowy czyms JAKICHKOLWIEK kolek aluminiowych szorowac/rysowac, bo to malo bezpieczne przy dzieciaczkach.
Nie zauwazylam, zebym wygadywala jakies heresje tudziez Cie atakowala, wiec oddychaj gleboko i naprawde nie doszukuj sie drugiego dna czy zlych intencji.
Halo, Petisu - czy Ty czytasz co ja piszę? Gdzie wg Ciebie odniosłam się do Twojego postu... ?
Raczej nigdzie - szczególnie, że to, że piszesz bez polskich znaków i czytanie tego jest dość uciążliwe, pomijając błędy... Pisałam do dziewczyn, które się zastanawiały z czego są kółka w chustach Babylonii.
A teraz zgodnie ze swoją radą poodychaj głęboko i nie doszukuj się drugiego dna...
Nie mam polskich znakow.
Oddycham calkiem ok. ;)
to ja tez sie wypowiem :-) mam BB i jest cudna :-) Didki mi baaardzo leza jako wiazanki, a BB jako kolkowa sie sprawdza rewelacyjnie. mam kokoska, a jeszcze mi sie passion marzy :-)
To tutaj proszę porównanie ciemno-szarych Sling Rings.
W chustach BB są albo kółka takie srebrne - lustrzane jak w tej Papaji, albo matowe - takie jak w Coconut.
http://images27.fotosik.pl/266/7a56357818014084.jpg
http://images45.fotosik.pl/2/2b89dd49fd41c218.jpg