buuuu nie zdążyłam :( a teraz to jakies wiadomosci są, moze jeszcze raz będzie??
Wersja do druku
buuuu nie zdążyłam :( a teraz to jakies wiadomosci są, moze jeszcze raz będzie??
sie spóźniłam no...
wmorde!
sie dowiedziałam przynajmniej że mam wszystkie Polsaty oprócz Polsatu News...
widziałam :) brawo! która w co zamotana była? tak mi będzie najłatwiej bo na podpisy nie patrzyłam :)
Ty Agata byłaś w ineczce :D i sciągałaś Miłkę z pleców :D Ania - truscaffka sie wypowiadała jako pierwsza, później Sylwia - Sylabelle jako psycholog, a chyba na samym początku powitała nas Zuzia od Olki, pięknie. oczywiście jak sie nie myslę była tam jeszcze djdag ?
nie mam tej stacji... a może znajdzie się coś w otchłani internetu?
djdag też była :) Mąż nagrał kamerką z aparatu, jak zgram na dysk to postaram się puścić jakiegoś linka :mrgreen: Strasznie się bałam jak to wyjdzie, ale wyszło przyzwoicie :) no może trochę lepiej... rewelacyjnie! :mrgreen:
Da sie to gdzieś obejrzeć? bo wiecie ja lubię oglądać mamy z dziećmi w chustach :D
a byłam, byłam, za tłumek robiłam :)
tak, ja byłam pierwsza i mój nerwowy słowotok okrojono do pieciu słów...może to i lepiej :twisted:
swoja drogą - byłam strasznie powazna, a wydawało mi się, że się uśmeicham hehe :)
ogólnie - całość ma wydźwięk pozytywny, ładnie to zmontowano chyba, troche tylko zgrzyt na końcu z tym parkiem sołackim i zalewem wózków, no ale ok, nie mozna mieć wszystkiego.
pan redaktor napisał mi smsa po emisji, że bardzo dziekuje za wspólpracę - o :)
Sorki za jakość, ale lepsze to niż nic, no nie? ;)
http://www.fotosik.pl/video/e9589a73debce740.html
Sylwia dzięki, fajnie Was jeszcze raz zobaczyć, były jeszcze inne mamy forumowe przecież :hide:
a tak reasumując raz jeszcze wyszło rewelacyjnie :applause:
dzieki peluszko kochana Ty nasza, no :oops:
a mordki nasze to sobie na żywo pooglądasz za dni parę już, prawda ?:ninja:
W ogóle było super, świetnie się dzisiaj bawiłam :)
a czy Magda Z. z filmiku jest też tutaj? :)
fajnie było, fajnie zmontowane! A z tym parkiem sołackim to fajnie tez skwitowane, że długa droga jeszcze przed nami :)
I mój samochód był! hehe
dubel