dzisiaj nie oglądałam Urbańskiego, może sobie w necie zobaczę, ale nie wiem czy mam ochotę oglądać tego goscia... Ciekawa jestem co jutro Zawitkowski powie
Wersja do druku
dzisiaj nie oglądałam Urbańskiego, może sobie w necie zobaczę, ale nie wiem czy mam ochotę oglądać tego goscia... Ciekawa jestem co jutro Zawitkowski powie
tak troche offtopowo i moze niesprawiedliwie ale odnosze wrazenie ze ten facet tzn Urbański,to taki "lanser",ktory chce sie w tv pokazac,nie wnikajac w szczegoly ,tego co ma przekazac.
troche bełkot mi wyszedł,przepraszam,ale gośc mnie drażni.
koniec ot:P
a ja mysle ze tak jest z wiekszoscia tematów poruszanych w takich telewizjach śniadaniowych - niewiele wnosi tresci jedynie taka piana z wierzchu. Takie pierdu pierdu z rana, zeby przytrzymac babki przy TV. Urbanski to w ogole jakis znawca wszelkich gadżetów - przeciez to mało wiarygodne, w zyciu bym na jego opinii sie nie opierała.
jest już może ten wycinek w necie?Bo trudno mi się ustosunkować.
Inna sprawa,że popieram Winoroślinkę, trudno opowiedzieć dobrze o produkcie w ciagu 5 minut.
nie ma co się dziwić...co w końcu były rzecznik prasowy policji może wiedzieć o chustach i noszeniu
wielki specjalista się znalzł:twisted:
ciekawe co jutro PZ powie
nie dałam rady obejrzeć do końca, bo to jest zdecydowanie takie pierdu, pierdu :duh:
Ja już mam TV włączone i czekam:ninja:
hehe, ja tyż
O 10.35 będzie.
też czekam :)
... za kilkanaście minut szanowny pan Zawitkowski poopowiada o chustach. Jestem ciekawa co mądrego powie tym razem, bo znany jest z częstego zmieniania zdania na temat chust ;)
ja juz siedze przed tv, wyjatkowo o tej porze :)
..
o chustach będzie dopiero teraz - pewnie za jakieś 10-15 min
Ja tam myślę, że będzie pozytywnie!
A swoją drogą TVN nieźle się zaangażował w promocję chust - co chwilę coś o chustach w DD TVN!
no to ciekawe co tym razem powie ;)
o.. super, dobrze, że się tym razem nie spóźniłama :)
no to trzeba odpalić "złodzieja czasu" :P