-
hmmmm mi się zdaje że TO TO ma więcej funkcji
przecież
można TO odkurzyć
można TO schować
można TO powiesić na haczyku
można TO rzucić w kąt
można TYM kogoś uszkodzić
można z TEGO zrobić podstawkę na kwiatki
....
....
....
i w koncu (last but not least) można TO wyrzucić
-
fajne.
mi to przypomina wozek na zakupy mojej mamy:D
-
TO JEST ŻEBY SE KUPIĆ DZIECKO, nie :twisted: :idea: :lol: :lol: :lol:
tak a propos skąd sie biorą dzieci 8))
-
ło matko :shock:
ale paskudztwo :D
-
pierwsze co pomyslalam ze to taki wozek jaki maja sprzatacze na lotnisku np. :/
-
-
smiejcie się smiejcie, ale ja cos bardzo podobnego dostałam od mojego szefostwa, i jeszcze gdzies mam na strychu. tylko to moje się rozkładało jak krzesełko i nie miało tej funkcji nr 2 :)
Powiem Wam ze przyjęłam to z dużym zaciekawieniem a oni opowiadali jak odchowali w tym trójkę i że się dobrze im nosiło w górach i dziecko sie wygodnie odkłada jak spi.....
wtedy jeszcze nie wiedziałam o chustach
-
Haha, Aniuki a jak mam podobne! Kupiliśmy dla najstarszego jadąc na wakacje. Polska firma Polak robi podobne, ale to jest raczej nosidło z możliwością postawienia jako np.krzesełko do karmienia. Jako nosidło użyliśmy raz, ale znajomi którym pożyczyliśmy na wyjazd w góry, byli zachwyceni. Mały ma ok. 2 lat i nie dał się nosić w MT, chociaż też im dałam. To nosidło ma całkiem wygodne siedzisko czyli dzieć siedzi, są szelki,żeby nie wypadło, bo przecież nie przylega do ciała rodzica. I karmili go też w tym, nie mieli krzesełka do karmirnia a to się sprawdziło. Nigdy w życiu nie kupiłabym tego jako możliwość zastąpienia wózka, bo to już przesada :twisted:
-
fajne. Taki przenośny kosz na śmieci. Przydatna sprawa :twisted:
-
Krotki, a jakze tresciwy opis aukcji :lol:
Musze policzyc, ile funkcji maja moje chusty, bo MT ma chwilowo jedna funkcje - daje sie szyc :wink:
-
Pierwsze skojarzenie-wózek na zkupy. Kosz na śmieci też niezły.
A tak wogóle to uśmiałam się z Waszych pomysłów :lool: :lool: