Pytanie było postawione w pierwszym poście tego wątku. A zdjęcie zamieszczone na prośbę udzielających się tu dziewczyn...
Wersja do druku
o jej, pisz do producenta, szew puścił, nie powinno tak być nawet od silnego pociągnięcia
przecież dziecko mogło wylecieć a nosi się i cięższe dzieci
te szwy powinny być podwójne, mocne, a nie jakieś byle co żeby pękło przy pociągnięciu.
Może nitka była wcześniej uszkodzona, no ale nie powinno tak sie stać w nosidełku dla dziecka
no niestety ono to bylo njaslabiej wykonane nosidlo ktore mialam, u mnie sie dzialy jakies drobnostki ale takie cos jest nie do przyjecia
pisz koniecznie i to szybko!
podłącze się i również powiem że zdecydowanie to nie Twoja wina
coś takiego jest niedopuszczalne w nosidłach dla dzieci
:omg:
absolutnie jestem zszokowana że panel do pasa jest przyszyty jednym szwem, mimo iż podwójnym
wiadomo że miejsce łączenia pracuje i powinno tam byc kilka przeszyć wykonanych osobno, absolutnie ze sobą nie powiązanych
aż mi się wierzyć nie chce że ktoś nie pomyślał
pisz koniecznie do producenta, niech to naprawią i wprowadzą modyfikację w następnych nosidłach!!
masakra!!!
popieram anntenkę!!
mozesz podlinkowac wątek producentowi nawet... ze to nie tylko Twoje widzimisię (no bo tam takie fanaberie ze chcesz zeby dziecko BEZPIECZNE było w nosidle..)
masakra!!!!
Dziewczyny mają rację, pisz koniecznie do producenta bo to być może pozwoli im poprawić na przyszłość wady swoich nosideł. Miałam ono w domu i pamiętam że było uszyte z bardzo mocnego materiału i szczerze wątpię aby to wlaśnie ten materiał się porwał, ale z tego wynika że nosidło w pas jest wpuszczone tylko kawałeczek i przeszyte podwójnym szwem. Absolutnie nie do pojęcia jest to dla mnie. Panel powinien być wpuszczony w pas o wiele głebiej i tak jak pisała Aneta powinien być przeszyty niezależnie w różnych miejscach.
Mnie ONO osobiście podpadło z pomysłem z guzikami na pasach które w tym egzemplarzu który miałam trzymały się na jednej niteczce i myślę że dziecko nie miałoby problemu z oderwaniem ich i nawet nie chcę myśleć. Ale mam też nadzieję że właśnie wszelkie krytyczne uwagi pozwolą ulepszyć nosidło bo pomysł na nie jest jest bardzo fajny.
i jak pisałaś do producenta? bardzo jestem ciekawa co Ci odpisali/odpiszą
Moim zdaniem powinni bez gadania wymienić Ci na nowe, przeciez co ta sytuacja świadczy o firmie...
Bardzo dziwna sytulacja tzn. pierwszy raz widze zeby tak sie nosidlo poprulo.
Ciekawa jestem co Ci producent odpisze .
Jesssus, Mario! :omg:
A myśmy w ono po Tatrach chodzili... Dziewczyny, a da się sprawdzić czy my też możemy mieć wadliwe? Poza szarpaniem, które u nas na porządku dziennym przy zakładaniu.
i jak i jak sparwy sie mają?? prodcent powiadomiony?? kurcze noo ciekawa jestem co powiedzą!?
Własnie właśnie, jeśli autorka wątku odpuści to my na pewno nie:P
Kurczę, na szwach się nie znam, ale na moje oko powinno być więcej materiału panela wszytego głęboko w pas biodrowy.
Jestem w szoku że panel jest w pas "wpuszczony" na maksymalnie 2 cm. "Zwykły" MT ma panel często sięgający dolnego brzegu pasa...
Czekam co odpowie producent.
zaraz, zaraz....
ale czy producent ono nie był tutaj na forum? a teraz watku nie widział?
i czy źle kojarze, że morepig, która tak zyczliwie potraktowała autorke watku po publikacji zdjęć, nie była przypadkiem pierwszą osoba która na forum ono polecała?
Adriana też mi się tak wydaje, że to Morepig pierwsza o ono pisała na forumie, albo może Odynka??
Ale one chyba nie maja nic z producentem wspólnego? Tylko zamawiały je po prostu do sklepu. Tak mi się cos zdaje...
morepig, albo odynka. ale chyba morepig. i producenci sa z wa-wy i dobrze sie z nimi zna, tak kojarze ze starych postów.
tym bardziej nieładnie wyglada to jej zachowanie w watku :-(
a dwa, nawet jezeli sie mylę, to będąc sprzedawcą ono, powinna się zainteresowac i starać pomóc. w końcu chodzi o marke i jakość własnego towaru. nie wspomne o bezpieczeństwie dziecka.
matko, w jakim kierunku to wszystko zmierza????
:omg: szok normalnie
Ada jeśli masz rację, to bardzo nieładnie to świadczy o producencie i o Morepig jako sprzedawcy tego nosidła :(