to była Reni Jusis wiem bo oglądałam :)
Wersja do druku
to była Reni Jusis wiem bo oglądałam :)
a w temacie Brodki to mi siostra właśnie wczoraj mówiła, że fajna ta jej nowa płyta, jest się czym pochwalić zagramanicą
Jak usłyszałam jej nową piosenkę w Trójce to szczenę zbierałam z podłogi bo mi Kaśką Nosowską zaleciała :)
Mi też się wydawało, ze skaś znam już te klimaty... a z kim Brodka mogłaby mieć ewentualne dziecko??
dziewczyny ja codziennie śledzę pudelka i nic tam o dziecku Brodki nie pisali. Więc ona chyba jeszcze nie. A co do jej nowej piosenki to tez mi Nosowska przypomina.
ukryć dziecko przed pudelkiem - to by było COŚ! ;)
dziewczyny, ona nie mówi, ze ma dziecko tylko, że jest gotowa na macierzyństwo ;) ja akurat jestem na bieżącą z celebrytami, a raczej moja Babcia jest i mi zapodaje wszystkie nowinki jak ją odwiedzam :twisted:
hehehe ale tutaj kule-szpiegule teraz z nas powychodzily ;)
hehehe
to czyhamy kiedy to jej marzenie o macierzynstwie sie spelni ;)
Haha Czyli Brodka która przez chwilę była Brodzik nosiła w chuście dziecko którego jeszcze nie ma. A że Brodzik ma bliźniaki to jednak musiała być Jusis do tego spiewająca jak Nosowska :lool::lool::lool:
No nie powiem i ja czytałam wątek z zapartym tchem! Ma dziecko? Czy nie ma. Brodka czy nie Brodka? No, no, no umiecie zbudować napięcie lepiej niż w Modzie na Sukces. ;-) hehehehehehe
a może to była któraś z sióstr Przybysz?? Nantu np. też wydała płytę i też nosi w chuście. tylko jej dziecko z rok już chyba ma.
ale śledztwo niechcący wywołałam...
koza71
Haha Czyli Brodka która przez chwilę była Brodzik nosiła w chuście dziecko którego jeszcze nie ma. A że Brodzik ma bliźniaki to jednak musiała być Jusis do tego spiewająca jak Nosowska
:lool: :lool:normlanie ubaw przed spaniem- czytam i nie moge się opanować :lool: :lool:
Mega sensacja!
to ja zapuszczę te bliźniaki brodzikowe, co to śpiewają głosami Kasi i Reni ;)
http://www.youtube.com/watch?v=8Ll2BOKEJwQ
ło matko ale się pośmiałam na dobranoc dzięki dziewczyny :lol:
No lepsze te ploteczki niż na Pudelku samym i jak napięcie trzymają. A może to ani Brodka ani Reni w tej chuście nie była, przecież One wcale nie są podobne do siebie :)