kto by tam patrzył na pesel???
Ślicznie wyglądałaś zawsze, ale te włosy bardzo Ci pasują :)
Wersja do druku
kto by tam patrzył na pesel???
Ślicznie wyglądałaś zawsze, ale te włosy bardzo Ci pasują :)
Pasja piękna młoda kobieta z Ciebie!!! :)
[quote="Vega":34ysiw6d]niestety lemongrass to była bardzo mocno limitowana seria - tylko 1000 szt wyszło i w Polsce są trzy (chyba, że komuś się udało w Niemczech zamówić).
Muszę przyznać, że ten model robi na mnie wielkie wrażenie, a modelki nie mniejsze. Piękne kobiety z Was kobiety :)
Pasja, a swoją drogą to musi być przyjemne uczucie być jedną z trzech w Polsce :wink:
yeno, jestem jedyna w Polsce :):):)Cytat:
Zamieszczone przez yena
mandukę mam jedną z trzech.
a może nawet nie, bo podejrzewam, że ten i ów kupił sobie ten model za granicą.
a po wczorajszym spacerze... ech... cudnie nosi.
Pasjo, przepraszam za skrót myślowy - oczywiście, że jesteś jedyna i to nawet - śmiało zaryzykuję - nie tylko w Polsce :D :D :D
I ten wątek znowu mi nie pozwoli tak łatwo zapomnieć o Manduce :wink:
A ja kupiłam Manduce Lemoncę, przez stronę niemiecką http://www.kleines-ich.com/index.php?ca ... nduca.html .
Szybko dostałam, ale chyba nie jestetm zadowolona, bo mi ramiona spadają. Robie wszystko co w instrukcji. Mój mąż powiada, że chyba garbie się i wtedy mi spada, ale dzisiaj byłam na spacerze i synek sam mi sunął jedno ramiączko. Co robić.
Chyba stane się wielbicielką MT.
Natomiast zauważyliśmy, że dzisiaj synek po wycieczce w Manduce miał zaczerwienienie pod pachami. Dodaje, że miał panel rozszeżony, a pasy szły pod jego rączkami. Może ktoś mi coś doradzi :lol:
Ja zaszalalam i z tej samej strony wykupilam ostatnia lemonkowa manduke;-) Nie moglam sie opanowac, choc do samego zakupu podchodzilam chyba ze 3razy. W koncu nacisnelam na zakupowy enter i teraz ze zniecierpliwieniem czekam na przesylke;-)
Nie wiem czy czy bede mogla pomoc, ale chetnie pomacam :D. Plecaki (nie o chustowe chodzi) potrafie perfekcyjnie dopasowywac, wiec moze i manduce ;P. Do wymiany na macanego mam Ergo. Syn mi ergo nie polubil (byc moze tymczasowo), ale bardzo jestem ciekawa jakby zareagowal na manduce, moze lepiej. Bede w ten lykend we Wroclawiu i chetnie sie spotkam. Co ty na to?Cytat:
Zamieszczone przez agaB4575