Oglądałam stronkę, śliczne MT....planuję zakupić mężowi jak mała będzie już siedzieć, fajnie że można swoje projekty proponować :D
Wersja do druku
Oglądałam stronkę, śliczne MT....planuję zakupić mężowi jak mała będzie już siedzieć, fajnie że można swoje projekty proponować :D
bardzo dziekuje :oops:
wlasciwie to co szyje ostatnio to tylko Wasze projekty ;-)
Ładnie tworzycie! :)
Miałam przyjemność testowania MT nubikowego :D
niesamowita dokładność i precyzja szycia - aplikacje to po prostu majsterszyk - bardzo podobały mi się wypełnienia boczne panela, Mt mimo, iż bawełniany - świetnie "nabierał" kształtu mojego maluszka, wygladał jak specjalnie pod nas wyprofilowany :szok:
Gosiu - pokłon przed Tobą, trzeba mieć oko i specjalny dar by tak dopieszczać swoje dzieła
dziekujemy za możliwość testowania
aha no i stronka - oczywiście - prostota, skromność po prostu klasa
MEI TAI cats - versja 2 nosi się rewelacyjnie, sztruks spełnia swoją rolę "grzewczą", koty przesłodkie, przechodnie najpierw zwracają uwagę na koty a potem na obywatela w środku :).
Gosia zrobiła i wysyłała mei-tai piorytetem :)
Mei Tai 6 - nosi rewelacyjnie. Motamy się na kurtkę i Młoda obserwuje sobie świat podczas chłodnych spacerów :-) Kontakt z Gosią i tempo konsultacji oraz wykonania zaskakujące. Jesteśmy bardzo zadowoleni :jump: [mąż ze swojej strony z batmanem też :wink: ]
ja juz tez mam moj MT od Gosi to nr11 zabowilczy - super jest:D musi sie tylko troszke wyrobic;) nosi sie swietnie a i Gosia super osobka jest:D
ja jestem fanką Nubikowych aplikacji :D :D
Od pół godziny mamy mei tai od Gosi nr 16 (z dziewczynką) ja jestem zachwycona: piękne, solidnie wykonane (dopracowane w najdrobniejszym szczególe :D ) minął tydzień od zamówienia 8)) wczoraj wysłane - dzisiaj jest, no normalnie cieszę się jak dziecko. Wszystkim gorąco polecam :thumbs up:
Gosiu jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję
ojej, a ja tu tak dawno nie wchodzilam :oops:
baaaaaaardzo Wam dziekuje za tak mile opinie :) staram sie dla Was :)
nosiłam w mt testowym Gosi, od niedawna mam swojego nubika, a jeszcze jeden jest w planach - czas opowiedzieć o wrażeniach
- kontakt z Gosią jest świetny! baardzo szybkie odpowiedzi na wiadomości, konkretne i rzeczowe
- Gosia uszyła mi dokładnie taki mt, jaki wymyśliłam :), pomimo tego, że gubiłam się w szczegółach (typu: szerokość obramowania)
- mt jest wygodny. bardzo. testowany, kiedy na wyjeździe moja córka przechodziła trzydniówkę i mieszkała na rodzicu, a nie mieliśmy żadnej chusty, nic oprócz mt nubik
- kiedy okazało się, że len, wybrany na pasy, nie sprawdza się, Gosia wymieniła pasy na bawełniane
- mt jest ładny. dopracowany ze szczegółami (http://nubik.pl/mojemt.php, mt 19. na żywo dużo ładniejszy:))
Gosia - jeszcze raz, dziękuję :kiss:
ane - dziękuję :D
my też już mamy swojego Nubika :jump:
to nasz pierwszy i pokochaliśmy go od pierwszego wiązania
dla nas cudo
:applause:
Jakiś czas temu Gosia nam uszyła MT, nasz to nr 24.
Super się nosi. Jest ładnie uszyty i wygodny.
Z Gosią super kontakt :)
Nawet specjalnie dla nas zamówiła materiał za granicą.
Naprawdę polecam.
Też mam MT od Gosi. Brawa wielkie za wykonanie mega dokładne, nosidło jest bardzo wygodne, kociaki są swietne:) Mój to nr 32 :D
i wielki szacun dla Gosi za cierpliwość, nieźle wymyślałam, w końcu się zdecydowałam i jestem bardoz zadowolona!
MT autorstwa Gosi jest bardzo wygodny, starannie uszyty i do tego błyskawicznie!!! Bardzo podoba mi się wypełnienie boków panela i szlufki na pasach naramiennych. Do tego przepiękne aplikacje, świetny kontakt i niesamowita cierpliwość Gosi (tyle co ja to chyba nikt nie wymyślał :oops: ). Po prostu super!!!!
Właścicielka miętka numer 43 :mrgreen:
bardzo baaaaaardzo dziekuje :)
a wiecie ze kazda z Was (no nie tylko Was) pisze ze pewnie bardzo marudzi? a dla mnie to normalne, przeciez trzeba sobie jakos wybrac wzor ;)
Eeee tam marudzenie.Ja to dopiero Gosi głowę zawracam :mrgreen:
:lool:Cytat:
Zamieszczone przez czukczynska
juz nie mowiac o mnie:P