bardzo podobaja mi sie kolory tej chusty, ale chyba bardziej na zdjeciu green naranja:) cieply czekoladowy braz i intensywny turkus...mniam,mniam
Wersja do druku
bardzo podobaja mi sie kolory tej chusty, ale chyba bardziej na zdjeciu green naranja:) cieply czekoladowy braz i intensywny turkus...mniam,mniam
lubię brąz ale z niebieskim nigdy się nie lubiłam więc chusty bym nie kupiła. Sesja typowa dla ellevill, przerażają mnie buty na wysokim obcasie ;-)
Z odchylaniem nie chodziło mi o za luźne wiązanie, tylko o wrażenie emocjonalnego oddalenia między modelką a dzieckiem, i chodzi mi tez o inne sesje, na niektórych z nich dzieciak w chuście jest po prostu smutny...
o smutnym dziecku pisalam juz wielokrotnie, tak akurat maja niektore dzieci, ze powaznieja na widok aparatu, czy kamery.
Przypadkiem tu wpadłam - chusta rzeczywiście piękna, ale zgadzam się, że to wiązanie jakieś takie... hmm... ;) Dobrze, że modelka trzyma dzidzię... Przy okazji - Deli ma jaśniejsze kolorki, tak? Pytam, bo wrażenie może zależeć od naświetlenia zdjęcia...
chusta piękna, ale wiązania strasznie niechlujne, a ta modelka już mi się przejadła i czemu ona na każdym ale to każdym zdjęciu w każdej sesji patrzy w obiektyw??
chusta śliczna ale chyba kolory bardziej intensywne niz w rzeczywistości??
a i jeszcze jedni, tak można wiazać dziecko??
bo mi chyba ciagle za wysoko wychodzi i mało widzę :P
Dziecko na tych zdjęciach jest raczej niedowiązane ;) Jeśli wychodzi Ci za wysoko, możesz próbować niżej, ale nie sugeruj się zdjęciami Ellevilla, bo tej pani dziecko zaraz wypadnie ;)
Ellevill ma piękne chusty, ale to fakt, że zwykle zdjęcia są podrasowane i kolory wychodzą dużo bardziej intensywne.
miesnie mi sie napiely od patrzenia na osuwajace sie dziecko :lol:
no kolory widać w rzeczywistości mniej kontrastowe
a uwieszony dzidziol faktycznie boli w oczy ;]