:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
jak dobrze znowu tu być!
Wersja do druku
:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
jak dobrze znowu tu być!
cieszę się że już wszystko chodzi, ból był straszny :?
forum jest, więc spokojnie mogę jutro wyjechać :lol:
Hura, hura, hura
Czułam się jak by mi rękę amuputowano. Nie ma, a swędzi.
No...
Już nie muszę obsesyjnie sprawdzać, czy aby nie działa :-)
ufff, jaka ulga... :D forum jest :high:
Super niespodzianka! Wróciłam z kościoła i cyk, forum działa!
:jump:
Jak dobrze!
Na gazetowym jednak nie ma tej magii :-)
ufff... już normalnie :D :D :D
dzięki jazoo!
wracam ze spaceru a tu taka niespodzianka :lol:
hurra :jump:
:D :D :D :D
o tak mi się buziak śmieje
Dobrze, że mnie przez weekend nie było to się przynajmniej nie wkurzałam, że forum nie ma. Najważniejsze, że już wróciło :)
oj tak... dobrze że już jest :)
Mnie tez spadl kamien z serca. Duuuzy i cieeeezki.
Po tym jak nowy hotel przeprowadzil przeniesienie domeny mimo prosby zeby sie wstrzymali przez najblizsze 3 dni (spontaniczny wypad bo jutro juz znowu praca) byli tez bardzo malo pomocni w przenosinach samego forum. Stary hotel podobnie. Siedzielismy nad tym cala noc zeby obejsc narzucone ograniczenia ale bez skutku.
W koncu czulam sie zmuszona wynajac specjaliste i on to dzisiaj w ciagu dnia zalatwil.
W kazdym razie juz jest po wszystkim. Nie wiem jak u Was ale u mnie forum dziala jak blyskawica, i o to glownie chodzilo.
Przepraszam wszystkich za tak niefortunny przebieg przeprowadzki i ciesze sie bardzo ze znowu sie "widzimy" ;)
Jazzoo-a mi debug wraz wyskakuje jak dłużej piszę posta,to normalne?
Aniu, przede wszystkim należą się Tobie wielgachne od nas wszystkich podziękowania!Cytat:
Zamieszczone przez Jazzoo
Forum hula jak ta lala a ja właśnie wróciłam z objazdu weekendowego, lansowałam się w chustach i nosidłach po różnych miastach :pregmama: Świat jest piękny :)
czekałam, czekałam i znowu czekałam i tu pstryk i jest nareście :jump: :jump: :jump:
Dobrze, że byłam na wakacjach bez dostępu do netu. Wróciłam dziś,a tu takich rzeczy sie dowiaduję...
Prawde mowiac nie mam zielonego pojecia :(Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Jak to wyglada? Jakas raptem opcja wyskakuje? Czy moze box z wiadomoscia?
ostatnio mniej jestem na forum i przerwa zbiegła się trochę z awarią internetu, ale i tak brakowało:)))
nie sądziłam, że jestem uzależniona od forum.. :twisted: ale przeżyłam, dzięki temu,że wyjechałam na weekend w miejsce gdzie netu nie uraczysz..:D dobrze, że już jesteśmy razem!! :)