Hej Kappala :-)
dopiero teraz znalazłam ten watek :) witajcie dziewczyny serdecznie!
dołączam do polecajacych storche :)
Wersja do druku
Hej Kappala :-)
dopiero teraz znalazłam ten watek :) witajcie dziewczyny serdecznie!
dołączam do polecajacych storche :)
witajcie i dziekuję wszystkim za rady:)
I niech storche będzie :lol: Ogłoszenie już wisi, mam nadzieję że wkrótce znajdzie się ktoś chętny odsprzedać swojego :applause:
Meryl, słyszałam że Leo jest łatwiejszy do wiązania, ale ja po prostu nie mogę się oprzeć paseczkom :lol: (glupol ze mnie) :hmm: :whistle:
WITAMY NA FORUM I W GRONIE NOSICIELEK ;-) :D a wielopostami się nie martw - wszystkie tutaj raz na jakis czas sie powtarzamy - ot taki system ... ale z drugiej strony im wiecej postow o chustach tym lepiej :lol: :lol: :lol:
witaj :D
Witaj, witaj:) Fajnie że się na storcha zdecydowałaś:) Nam się w nim dobrze nosi! Dużo dobrego i miłego chustowania i czytania i pisania:)
Też się cieszę :) Żeby tylko udało mi się go wkrótce nabyć 8))
witamy serdecznie :D
powodzenia w szybkim zakupie chusty,a później kolejnej i kolejnej.... :lol: :lol: :lol:
Już zakupiona :) Póki co pierwsza :D
Jutro do mnie wyrusza :bliss: :high:
Witaj Kamilo. Pięknie się obie z córcią nazywacie.
Gaja to takie niespełnione marzenie imionowe dla mojej córki. Mąż z "nienormalnych" imion zgodził się tylko na Jagodę :? .
Życzymy miłego noszenia. W storczu twojej szybko przybierającej dziecinie na pewno znikną kilogramy.
Hej, fajnie że Cię dziś poznałam :)Cytat:
Zamieszczone przez reina
No i Jagódkę oczywiście :P
P.S. W końcu kupiłyśmy Indio, ale Storcza, to może kiedyś też bym sobie zafundowała, bo są piękne! :oops: