jedno wpisalas ty drugie ja, ale to drugie juz usunelam :)
sie naumialam :)
Wersja do druku
się wpisałam :)
a ja czekam aż zostanę wpisana ;)
dopisane:)
juz wpisane :) dokebu
jeszcze weekendy
ja tez czekam :P
już Olu, szczegółów wam nie dopisałam bo mi teraz 4 nogi depczą moje dwie...
Łaaaa :) Widzę was ;)
ale fajnie :)
jesteśmy też,a co
Uff. Ja też:)
proszę mnie wpisać:):):) bom niekumata:)
kasia, karpacz - noclegi, wycieczki, informacje, kawa i ciacho:)
super super :) już się wpisałam :D
ja też już jestem!
może zmienić troche temat wątku? żeby było od razu wiadomo o co chodzi :) może dodac tam - "zaznacz gdzie mieszkasz" lub "dodaj swoją pinezkę" albo coś w tym stylu :D
przeciągam ludzia na mapę i nic :( jak się tam zaznaczyć?
kochana nie ludzia nie ludzia tylko taka łezkę czy jak to tam nazwać jak widac na mapie jak inne kobitki sie zaznaczyły, musisz sie zalogowac na google a potem z lewej strony ekranu nad listą osób jest edytuj kliknij na to i sie pokaże ta łezka :) 3mam kciuki żeby sie udało:)
wow! ale się wszystko rozkręca :)
zaraz zmienię temat wątku, wstawię prośbę o umieszczanie nicka w tytule pineski i poszukam jak to zrobić, żeby mapka pokazywała się w pierwszym poście tego wątku :) no i może go przeniesiemy do innego działu?
BTW - jak ktoś chce być dopisany do mapki to może pisać do mnie (PW albo wiadomość na profilu) - się wakacjuję i jestem na necie tylko gdy dzieci śpią, czyli wieczóripołudnie :)
Anium123 - edytowałaś tytuł mapy zamiast dostawić swoją "łezkę" i przy niej napisać kto, co i dlaczego :)
Czy można prosićoujawnieni się znaczników 17 i 19? :) i 24 :)
JEżeli ktoś nie umie - to proszę poprosić o pomoc a nie zmieniać ustawienia mapy :)
Fajny pomysł :)
ZROBIŁAM :applause: ależ ja jestem intelygentna bestyja :applause: dzięki wam :D
wreszcie załapałam o co cho :P