zobaczcie te cudne zielenie!!!
Wersja do druku
zobaczcie te cudne zielenie!!!
jak to?? nie bedzie mozna kupic przez nasze "forumowe" źródła??? no to jak??? bezposrednio u nich? czyli bedzie tak jak kiedys Ania mi sprawdzała,m czyli pieruńsko drogo??
A mi juz slina pociekłaprzynajmniej na trzy...
przede wszystkim obawiam sie, ze ceny moga siegnac 1000 NOK, tak jak kiedys bylo z limitami :(
wiecie co, z tymi limitami to tak jest - albo sie wypuszcza limit za limitem (patrz: didek) albo - limitowany limit... szkoda - tez bym cos dla siebie znalazla :(
Kurcze i mnie dwie wpadły w oko.
Dobrze, że tak bardzo limitowane :).
Oczopląsu dostałam;)
Wszyskie naraz mi się zlewają;)
Sa piekne :heart: na szczescie ja nie ellevillowa. Moge wiec je ogladac i podziwiac na spokojnie :D
ładnie to wygląda, pewnie ceny też będą takie ładne :) zielona bardzo mi przypomina 3-greena.
trzeci rząd - druga i trzecia od dołu - takie morskosci...cudowne ...:)
Trzeba mi było tu nie wchodzić...:hide:
a ja sie ciesze, ze to takie prawdziwe limity i o kupnie zadnego nie mam szans pomarzyc nawet:D
i dobrze mi z tym!
:bliss::bliss::bliss::bliss:
chyba
:twisted:
karmy teczowe :love:
a ile to jest 1000nok'ow?
edit:
juz wiem :)
nie jest tak zle - przy obecnym deficycie na prawdziwe limity sadze ze warto zainwestowac :)
przeciez korona Norweska to jakieś 50gr to co to jest 1000NOK? to żadna cena za limit ;-/ Albo ja czegoś nie kaman
Dlatego pewnie będą droższe niż 1000 nok, silk 6 kosztuje prawie 1400, przesyłkę trzeba doliczyć i ewentualne cło i vat jak wpadnie w ręce celników. no i czasami żądają świadectwa pochodzenia towaru, które kosztuje prawie 500 zł.
ja sprobuje,ale trzeba pewnie byc super szybkim:)
kurcze jak bym miała kogoś w Norwegii to też bym sprubowała ;-)zawsze to łatwiej zakupić, zapłacić a potem przesłać niż mi z polski kupić ;-/
przy jednej chuscie kupionej przez osobe prywatna swiadectwa pochodzenia zadac nie beda to dotyczy firm.
Pierwsza fotka,trzeci stosik od lewej ,trzecia chusta od dołu:love: