dziewczyny musimy się kiedyś z tymi wszystkimi nosidłami spotkać ;) będzie co porównywać :)
Wersja do druku
dziewczyny musimy się kiedyś z tymi wszystkimi nosidłami spotkać ;) będzie co porównywać :)
Tym razem Dominik :)Cytat:
Zamieszczone przez polaquinha
Potwierdzam sporo nosiłem w maju w manduce Mateusza ok13kg. bardzo łatwo się zakłada i wyjmuje, dobrze układa się na plecach dziecka. Jednak wg mnie manduca jest troszkę za twarda tzn. ma bardzo sztywny pas biodrowy i ramiona (paski są poprowadzone przez całą długość ramion). Ma jeszcze jedną zaletę ma kieszonkę do której zawszeć można jakieś małe przewianie wrzucić.
W sobotę wypróbowałem Papatka toddlera i w porównaniu z manducą jest:
Bardzo miękki, pas biodrowy i ramiona są bardzo miękkie i rozciągliwe bardzo duży plus (paski są przyszyte do miękkich grubych ramion). Super się układa Mateusz nie chciał z niego wyjść. Trudniej się zakłada i zdejmuje ale myślę, że to kwestia wprawy.
Reasumując za kilka dni będziemy mieć papatka bo na manducę nie mogliśmy się doczekać. A jak będą manduki to będziemy mieć 2 nosidła :-D
Pozdrawiam serdecznie dominik małż dominiki
Buns, napisałam do Ciebie na PW :)
No i zadecydowaliśmy że...ani nie ergo ani nie patapum tylko nosidło ergonomiczne 7panel:) yuppi:) Ola ma cudowne materiały,już się nie mogę doczekać:)
Dziewczyny dziękuję za opinie i privy:)
wlasnie dzis o Was myslalam i o tym, zeby napisac o ergonomikach Oli :-) bo jakos tak mi do Was pasuje cudnosc tych materialow :-)
Ania super! Bardzo mi sie podobają ergo Oli, poza tym kusi mnie żeby wspierać rodzime biznesy więc cieszę się że będę miała gdzie obejrzeć to cudo.
no własnie!
zapomniałem o Oli, a przeciez planowałam sobie, że to będzie nasz następny ergonomiczny zakup :)
Bund potestuj i dawaj opinie na forum :lool:
Ja dostałam oczopląsu widząc materiały Oli, są cudne....wybraliśmy żółwiki:) (Aga chyba będzie zoologiem bo kocha zwierzęta; najbardziej Pandy, ślimaki i właśnie żółwie hehe)
Jak tylko ponoszę to zaraz napiszę co i jak:) no i obfotografuję:)
to czekam na fotki,bo adriana_p ma już u siebie swoje żółwiki ,a zdjęć nie dała:(Cytat:
Zamieszczone przez buns
a tak prawie :wink: nie w temacie :lol:
ja Cię Buns w ogóle nie widziałam w manduce, papatumie, no może trochę w ergo (ale brązowym) :lol:
jakoś mi do nich nie pasujesz, wiesz, sportowy dizajn :wink: i temu podobne
za to w Olowym nosidle jak najbardziej
i rozumiem wybór bardziej szmaciatych nosideł, dlatego sama nie mam manducy,ergo czy papatumka :D
Sportowy disajn do Buns - jak najbardziej - przecież to jest bardzo wysportowana dziewczyna :-)
:)
Gratuluje :)Cytat:
Zamieszczone przez buns
Ja rowniez czekam na nosidelko od Oli (iguana w kolorach zielonkawo niebieskich z bezami ... mam nadzieje ze juz na daniach bedzie :D ).
widzę, że się narodziła nowa świecka tradycja :D
nosidło (u nas manduca) dla męża
nosidło ozdobne Oliodgirasoli dla żony (u nas panel kwiatowy, choć żółwiki kusiły bardzo :D)
niestety na oba trzeba swoje w kolejce odstać :(