usmiałam się....z królika chyba najbardziej. Blanka fajnie tam na Ciebie zagląda:D
Te koszulki z napisem:D jakbym mojego widziala:D
Wersja do druku
usmiałam się....z królika chyba najbardziej. Blanka fajnie tam na Ciebie zagląda:D
Te koszulki z napisem:D jakbym mojego widziala:D
Królik wymiata.. :) fotki extra. Ukraina to trochę inny świat, ale ja tam lubię jeździć. A na wakacje polecam Krym :)
W sumie byłam tam dwa razy jako bezmężna i bezdzietna jeszcze :) fakt, przez pierwsze dni jest szok, kiedy porównujesz wszystko do tego jest jest u nas, ale potem można się przyzwyczaić i cieszyć niesamowitą różnorodnością tego miejsca :) Mam nadzieję, że jak nam Gabi podrośnie to się tam rodzinnie wybierzemy :)
zazdroszczę wojaży.
Niech zgadnę - foty z koncertu znów miał zrobić mąż i udało mu się zrobić jedno jak niesiecie bębny z busa na scenę?
Królik wymiata, a mina Blanki w reakcji na królika jeszcze bardziej :) Wesoła kolejka to toitoia też mnie urzekła :)
Absolutna rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze Ci w nowej fryzurze.
Sylwia ale masz ładna fryzurkę . Super fotorelacja
hej sylwia! a my się włąsnie wybieramy na Ukrainę nie całkiem turystycznie tylko do rodziny na Zakarpacie. bo mój mąż jest Ukraińcem a moje córcie są pół- Ukrainkami. ciekawa jestem reakcji na chustę i MT.
skasować
że ja ten wątek przegapiłam! :)
relacja boska, a królik i mina Blancórki - cudowne!