niby ładne, w pierszej chwili chcialam juz sie zagłaszać do zamówienia ale jakoś cos mi nie pasuje, za bardzo przypomina mi babcine apaszki (swoja drogą zary swojego czasu postrzegalam jak szmatki z indiashopu ;)
Wersja do druku
niby ładne, w pierszej chwili chcialam juz sie zagłaszać do zamówienia ale jakoś cos mi nie pasuje, za bardzo przypomina mi babcine apaszki (swoja drogą zary swojego czasu postrzegalam jak szmatki z indiashopu ;)
a mnie sie podba! i chusta i sesja!!!!!! i plecak tez! świetnie wyglada!
tak, zauważyłam fragment w pasie, ale wg mnie on w ogóle nie jest od chusty, tzn. nie od tej, która jest zawiązana, bo materiału jest dużo mniej, jest za wąski. natomiast chusta jest zawiązana w rebozo, tylko rozłożona bardziej symetrycznie, no i dziecko jest większe
chusta cudna :) stylizacje też super tak troszkę elfami pachnące :)
Mnie też się podoba :) A stylizacja fajna, poważna i to ma swój urok! Przypomina mi klimat rzymskiego imperium: tuniki, lejący się od góry do dołu materiał.
mnie się podoba
ma już taką ktoś z Was?
nie, jeszcze nie jest dostępna, dopiero w drugiej połowie lipca
Mi się podoba chusta, a sesja nie bardzo... ale ja nie lubię sesji Ellevilla. A co do plecaka, to mi się wydaje, że to jakaś nowa opcja ;) Najpierw materiał na brzuchu, później X na plecach, a dalej jak w rebozo, tzn, chusta z jednego ramienia ląduje pod pupą (tu materiał jest rozłożony) i dalej do drugiego ramienia, a tam jest węzeł.