połknęłaś mnie :lool:
Wersja do druku
połknęłaś mnie :lool:
demono podziwiam! Raz starałam się wejść przez swojego dziada, wejść weszłam, przejrzeć coś tam przejrzałam, ale o pisaniu mowy nie było!
i ja i ja i ja:) znaczy i ja nie:) w takim tycim monitorku:rolleye::omg:
ja mam taką prośbę odnośnie nie cytowania zdjęć ;)
calkowicie sie zgadzam calkowicie.
Ale jak mam edytowac cytowana wypowiedz w telefonie, kasujac co nie trzeba zostawiajac co trzeba to ZAWSZE kasuje za duzo i robota od nowa :mad:
wkurza mnie to niemiłosiernie na niektore takie wątki odpowiadam wiec dopiero jak mam mozliwosc zrobienia to w kompie
Ale co do wniosku z tematu zgadzam sie, mimo to
Ja nie czytałam nigdy w telefonie, mam jakiś z czasów bezdotykowych i beztrzygie:) Za to zdarzyło mi się na Kindlu czytać, choć nie jest to proste zadanie;) I pisać bym nie zdzierżyła na tym... (mam Classica, bezdotykowego, literki wybiera się kursorem)
Może lepiej jakby surowa wersja mobilna forum powstała:ninja:.
popieram wniosek, proszę cytujcie tylko to co potrzeba bo bardzo ułatwia to przeglądanie forum przez telefon
ja uzywam od zawsze laptopa
obslugiwanie forum przez telefon to czarna magia
mi. kurcze no mozna cytowac zdjecia ale bez przesady - jak ktos wkleja 5-6 zdjec np. swojej pracy na handmade to przeciez wystarczy jedno zdjecie zaczytowac zeby wiadomo bylo o co chodzi
no wiem, wiem.
na swoje usprawiedliwienie - to było bardzo ładne zdjęcie bardzo ładnego dziecka ;)
OT, a czemu Grimma masz "...", zamiast chustocośtam? :ninja:
Mnie i tak bardziej irytuja mega dlugie np trzy suwaczkowe sygnatury, ale to chyba w innym watku bylo podnoszone, a dalej nie widze wielu zmian.
Ło Matko!!! Że ja na to nie wpadłam! Przecież ja mogę forum czytać w pracy w moim nowogwiazdkowozprezentowanym telefonie!!!
No dzięki, dziewczyny. Człowiek czasem na tak oczywistą sprawę sam nie wpadnie :lol: