oj tak wysylka rewelka, do mnie tez 2 dni szla. mnie ciagle ten drop korci :lol: no i mojito :P
Wersja do druku
oj tak wysylka rewelka, do mnie tez 2 dni szla. mnie ciagle ten drop korci :lol: no i mojito :P
Piękne te girasole...Nie wiem ,który bardziej mi sie podoba.Janis, rzeczywiscie fajny ten g rasta!
może jakieś zbiorowe zamówienie zrobimy?
podejrzewam że zbiorowo to sie kiepsko uda i raczej kto pierwszy ten lepszy ;)
mi sie ten mr x podoba bardzo ,bardzo!
ja mam swojego los amates i wrzosa, ale apetyt rośnie w iarę jedzenia...
i też uważam, że nikt nie tka takich kolorystycznych kompozycji jak girasol własnie...
a ogladałyście te stronke Oli? http://exclusivegirasol.blogspot.com...-alphabet.html bo ja tak własnie wpadłam po uszy klikajac na poszczególne nazwy chust...tam znalzłam mojego amatesa własnie...no i dwa dni później zapożyczyłam się i go kupiłam, hehe - tak mi odwaliło.
Dzięki truscaffka za link do strony Oli.:twisted: Zamiast pakować nas na wyjazd klikałam, klikałam, klikałam...:duh:
Przepiękne są te chusty!
chusty cudne... rzeczywiście chciało by sie mieć prawie każdą, moje serce zabiło żywo do betuli, to zdecydowanie moja kolorystyka:beat: choć wolę tsumikową limonkowa gradację:mrgreen:
po co tu zajrzałąm??????/ po co? i jeszcze podsunięcie pomysłu ze zbiorowym zamówieniem matko jedyna .... ja też chcę ze 3 nawet a nie mam kasy bo spłukałam się na zarce trigreen łooooooo matko:cryy:
i znowu tu weszłam! zaraza jakaś!
oj a mnie apetyt bierze ostatnio na takie kolry http://www.granolababies.com/images/...asolSorbet.jpg ino nie mam do czego nosić
Za to nie mogę się już doczekać na snowa
będę zamawiać chyba symphuo, strasznie mi sie podoba
a z którego sklepu zamawiasz?
Też miałam wielką chęć i... policzyłam - wyszło prawie 400 za 4 z przesyłką:hide:
Aż tak szalona nie jestem, aby za inny kolor pasków, niż u nas dostępne, tyle zapłacić.
Podziękowałam:)
a mozna donau 4 z fredzlami?
a można tylko dziewczyny ja musze męża spytać czy my przelew z konta walutowego możeby robić i ile to kosztuje bo jak sporo to paypalem
ale do wieczora poczekajmy plissss
ja tez zamówiłam ze slingomama.nl ,zamierzam zaplacic paypalem (jest taka opcja)
czekam na betule :-)