śliczny :)
pierwszy rysunek Maciusia -naszej rodziny jest oprawiony w ramke i do tej pory mnie wzrusza :) ( tez był w okolicach 4 urodzin)
Wersja do druku
śliczny :)
pierwszy rysunek Maciusia -naszej rodziny jest oprawiony w ramke i do tej pory mnie wzrusza :) ( tez był w okolicach 4 urodzin)
Suuuper rysunek ;-) Moim zdaniem świetny wzór na chuste, koszulki też ale biała chusta z takim wzorkiem ;-) od razu biore ;-)
Ulala.v, nie masz wyboru, ino rozkręcaj biznes koszulkowy, wykupuj abonament i na handmade/reklamę wskakuj:) A tak poważnie, to też się wzruszyłam - ciekawe kiedy mój coś podobnego nagryzmoli - no tak, wtedy kiedy się za drugie zabiorę:)
piękna rodzinka, Kółko i kreska i wyszło arcydzieło! Brawo dla synka:)
:applause::applause::applause::applause::applause:
Boskie!! Najlepsza Hania :D
jaki fajniasty rysunek nic tylko pogratulować artyście:D:D:D:D no i dumnej mamie :applause::applause::applause::applause:
Gratuluję:D
Mądry chłopak, o nikim nie zapomniał:)
w imieniu artysty dziękuję :D
ja się nie mogę napatrzeć na ten rysunek "mama i Hania" powaliły mnie na kolana :D
I ja się wzruszyłam i powtórzę za poprzedniczkami: w ramki, albo co najmniej do rodzinnego archiwum. Cudowne są te dzieciaki, które noszenie w chuście uważają za najnormalniejszą normę, bo kiedyś pewnie powielą ten wzór. Piękne :)
fantastyczny - ramki będą niezbędne :D ale wcześniej skan i na koszulki, albo do kalendarza chustowego
...
psychologiem nie jestem ale również przyglądałam się trochę rysunkowi pod kątem jak i gdzie kogo mój syn umiejscowił i uderzyło mnie, że Hania jako jedyna z całej ekipy nie jest uśmiechnięta - myślę, że brak uśmiechu Hani może odzwierciedlać uczucia Bartka do Hania a konkretnie zazdrość.