Jak mi synowa pozwoli to bedę nosic jako babcia (choć raczej będę starą babcią, ale pewnie medycyna wymyśli jakieś super pigułki dla seniorów coby się dobrym zdrowiem cieszyli:).
Jak mi synowa pozwoli to bedę nosic jako babcia (choć raczej będę starą babcią, ale pewnie medycyna wymyśli jakieś super pigułki dla seniorów coby się dobrym zdrowiem cieszyli:).
Ze tez dopiero teraz to zaprezentowałas...A jak ja sie z kółkowa męczyłam to nie było tak pociesznego filmu!!! Genialna jest. Zna sie na rzeczy dziewczyna:)
:)
najbardziej podobało mi się przejście z głębokiego skupienia do stanu radości - i proszę, lala w chuście.
Fantastyczne! :) Aż chce się uczyć wiązań z taką nauczycielką! Od dzisiaj jak ktoś mnie zapyta o dobry filmik do nauki kółkowej to będę polecać ten! :)
achhhhh super!!!!!! swietną masz córe!
A ja sie normalnie wzruszylam :) PIEKNE!!
Cudne! Skupienie, dbałość o "gołą pupę", radość z zakończonego motania - piękne!
:lol: i nawet przez chwilę lala miała zupełnie profesjonalną fizjologiczną żabkę :thumbs up:
no i potem było hasło, że "wkładamy pod pupkę" :applause:
wiecie co, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że mam aż tak uważnego obserwatora pod bokiem :omg:
mucha, a tak w temacie bycia chustodziadkiem - jej, co to będzie jak Ci się trafi jakiś nieuznający chustonoszenia dzieci zięć????? rrrety... już widzę akcję teścia-chustotaliba... :twisted: :lol::lol::lol:
Edit: ach, no właśnie, właśnie, ta "goła pupa" pod chustą to pewnie element wychowania bezpieluchowego!!!!! :applause::applause::applause:
fantastyczne :applause: jak miło patrzeć jak kolejne pokolenie rośnie :D
Co do tematu - ja nepewno chustobabcią zostanę ;)
nawet tego nie przewidziałem - dzięki. Będę musiał sam wybrać mężów córkom a jak mój genialny wybór nie zostanie zaakceptowany to pozostanie mi tylko podduszanie zięcia chustą na każdym spotkaniu.
A tak na serio to mam nadzieję, że córki na takich nienoszącego gamonia nie trafią.
świetny filmek!!!!:applause::applause::applause::applause:
ful profeska pokaz!:thumbs up::mrgreen:
oglądałam z moimi dziewczynkami i też są zachwycone, Kasia chichota i powtarza: "gołej pupy":roll::lol::lol::lol:
Kingo, masz boską córę!!!!!
no ja mam nadzieję, że moje córy jak będą miały swoje chuściochy to czasem mi pozwolą zamotać:D
Rewelacja!
A ja najpierw pomyślałam, że macie tam logo naszyte, i dlatego przykłada "loga do loga " :)