Nie będę orginalna. Chusta i sesja piękne.
Wersja do druku
Nie będę orginalna. Chusta i sesja piękne.
Świetna sesja i faktycznie, ellevijowska w klimacie :) Modelka ma świetne ciuchy - jakby ktoś czaił co to za sweterokurtka, to proszę o cynk ;)
Tak na marginesie, to mnie się akurat szpilki do chusty przy sesji zdjęciowej bardzo podobają!
A chusta cudna. Wiosenna w tych zieleniach i niebieskościach.
Czapę ma pani suuuper. Sesja bardzo ładna, a chusta jak zwykle żadne niebieskości mnie bardzo nie urzekają:(
:love::love::love:
piękna sesja, modele super
ale chusta nie w moich kolorach....
fajna sesja. modelka piękna. a i chusta ładna.
Piękna sesja, bardzo mi się podoba. Ostatnio też oglądałam zdjęcia didków na stronie bodajże ukraińskiej i też były świetnie pokazane.
świetne fotki. babka ma fajne ciuchy i dziecko jakieś takie zadowolone... no a chusta... kurczę, moje kolory, zresztą girasol ma bardzo moje zestawienia kolorystyczne... muszę chyba zweryfikować swoją teorię na temat pasków - że już pasiakom mówię dość ;)
Lubię oj lubię takie kolory :) Jak oczy mojego J.
Godna konkurencja dla Alpejskich dzwonków :D
Pies, pies jest najładniejszy :D
A chusta jakoś do mnie nie przemówiła. I dobrze, zresztą..
fajnie się te niebieskości odbijają na śniegu:-)
świetna sesja i modelki!! naprawdę rewelacja jak dla mnie, zachwyciłam się :) dzięki za link
Moje kolory, niestety...
jak nie lubie niebieskosci tak tej zapragnelam :love:
piekne przelamania koloru
piekna sesja!!!!przejrzalam tez inne zdjecia na forum....ech...te Rosjanki....piekne....
Sliczna ta chusta... Zdjęcia fajne, chociaż takie sztuczne, pozowane w studiu.
Fajna chusta a i sesja świetna
ale Pies naj naj!
A można ją gdzieś zamówić? Polskie sklepy sprowadzają na zamówienie?
Moze jakby poszlo zamowienie zbiorowe,jak ktoras z dziewczyn by dala rade,to bedzie taniej?Ja swoja zamowilam tu.