Ty mi tu nie sugeruj dziewczynom że ja się obijam!Cytat:
Zamieszczone przez marmez
To się nazywa "jestem dobrym tatą" a nie "robię za mamę"!
Dziewczyny, ja chciałam żeby Marmez został mamą ale mi nie wyszło... on mnie pierwszy tak załatwił.
Wersja do druku
Ty mi tu nie sugeruj dziewczynom że ja się obijam!Cytat:
To się nazywa "jestem dobrym tatą" a nie "robię za mamę"!
Dziewczyny, ja chciałam żeby Marmez został mamą ale mi nie wyszło... on mnie pierwszy tak załatwił.
no było już na forum o myciu samochodu płynem z orzechów piorących 8))Cytat:
właśnie mnie naszło - może mojego M. też tu wciągnę - codziennie się dopytuje, czy są jakieś komentarze do naszych zdjęć...
OT: marmez, a ty meczu nie oglądasz????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: czy przerwa jest?
Jeeeeeeej!!!!! Już jesteś moim idolem! :love: ... Ridibunda nie bij ;)
Witamy serdecznie i mam nadzieję, że się rozgościsz na dłużej. Czasami przydaje się męski punt widzenia.
Przypominam, że jest już chyba jeden zachustwany tata na forum, mąż Kasi z chustomanii :?:
...jest jeszcze mój mąż, ale kłótliwy, parę razy się wypowiedział i już go to nie bawi :lol:
Ucz go ucz. Mam nadzieje, że się nie zniechęci początkowymi, ewentualnymi trudnościami :)Cytat:
Zamieszczone przez mama_frania
Jak ma to coś pomóc, to możesz pokazać więcej moich fotek:
http://lh5.ggpht.com/marmezz/SCqzRb5...0/IMG_2301.jpg
http://lh3.ggpht.com/marmezz/SDViSl6...0/IMG_2466.jpg
http://lh5.ggpht.com/marmezz/SDVjFF6...0/IMG_2486.jpg
http://lh5.ggpht.com/marmezz/SEmj8H9...0/IMG_2630.jpg
No to chyba już dosyć tej autoreklamy :P
Wilkie dzięki :D Stały status też bardzo mi odpowiada, nie będę musiał pisać postów tylko po to by skoczyć do następnej rangi ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jazzoo
Tak, czytałem, ale płyn do mycia a wosk to nie to samo, ;) to jest zdecydowanie coś innego :shock: ;)Cytat:
Zamieszczone przez mart
Meczu nie oglądam, bo to "piłka nożna" a mój punkt widzenia nie jest aż tak męski bym lubił piłkę, a już w ogóle oglądać.
Za to jak będą transmisje zturnieju klasyfikacyjnego na Olimpiadę sportów umysłowych to będzie mnie trudno od komputera odciągnąć (żeby tylko Rufin dużo spał =] ) o transmisjach z samej olimpiady to już nie wspomnę, choć tam mało prawdopodobne by Polaków transmitowali :(
Tak, tak piękny jesteś i masz wspaniałe mięśnie :PCytat:
alawuwu nie biję, ja tam mam tego rozśmieszacza w domu na stałe :)
Witaj chustotato :welcome: .
Ridibundo masz przechlapane teraz mąż pozna wszystki Twe sekrety i ceny chust .
Fotogeniczny jesteś. :lol:
:op: Podoba mi sie Wasza kółkowa, która to?
:lol: Z dala trzymać tych faceów co ich jeszcze nie znają, bo się może rozwodami skończyćCytat:
Zamieszczone przez agrescik
:welcome:
Oj będzie się działo :wink: Teraz trzeba uważać co się pisze, bo facet czyta hihihi
Witaj Chustotato :D a zdjęcia muszę pokazać mojemu M, bo fajne. Może wreszcie zacznie nosić małego.
ja tam się cieszę, że forum sie robi "unisex", bo taki mężcyzna na pokładzie często studzi babskie emocje i histerie :wink:
A i miło będzie poznać męski punkt widzenia :D
Tak czy inaczej, witaj Chustotato! :D
Witamy, witamy!
Grasz w go? Ja jestem fanatyczka gier planszowych, nie mam niestety zaprzyjaźnionych współfanatyków. Na szczęście dzieci rosną... 8))
Męskie towarzystwo będziesz miał już wkrótce. Moja połowa musi wreszcie przestać logować się na moją skrzynkę i czytać moje wiadomości!! :D
Witamy ChustoTate:)
Moze tez mojego antyforumowego Niskiego przekonam??
Tylko nasza stronka jest u niego w pracy zablokowana, a po pracy zadko do kompa siada:/
ale moze uda sie go przekonac:)
Przyda sie tutaj Meski punkt widzenia:D
Ogólnie gram w go i w sumie tylko w go, choć nie grałem od turnieju w lutym ;) A nie gram, bo przez neta mnie nie bawi, w Szczecinie klubu nie ma (w poznaniu był). Znam co prawda tutaj jednego gościa, który by chętnie pograł, ale mieszka strasznie daleko. :(Cytat:
Zamieszczone przez czteryszczęścia
:welcome:
Fajnie że przyłaczyłeś się do nas :D
Mój męzus co prawda również chustuje ale jest antyforumowy.
Nie wiem dlaczego faceci tak mają
Serdecznie witam chustotatę! Mój też się do forum przekonać nie da, ale chyba najważniejsze że nosić lubi:)
A marmez to piękny przykład dla tatków nienoszących....pokazywać im zdjęcia i przekonywać!:D
Wyglada na to,ze marmez taki sam fanatyk jak rodibunda i on pewnie zonke na nowe nabytki namawia :DCytat:
Zamieszczone przez agrescik
I ja się witam z opóźnieniem bo niedawno dołączyłam. Widzę, że nie dość, że nosisz w chuście, to jeszcze w takim mało dyskretnym kolorze! Mój mąż sam wybrał żółty madrid i dopiero po jakimś czasie stwierdził, że można było coś mniej rzucającego się w oczy, bo "wszyscy na niego patrzą". :wink: