a gdzie to mozna zobaczyc? bo w lnach nie widze.
Wersja do druku
a gdzie to mozna zobaczyc? bo w lnach nie widze.
Juz nie ma.Wyprzedany:)
swoją drogą Izo dobrze że AKURAT byłaś przy kompie bo ten len został wyprzedany błyskawicznie :P
dramat!
wstretne do potegi n-tej
Kurczę - a mi się te kolorki nawet podobają :hide:
Sa juz pierwsze fotki!
Ładny!!
Gruboscia porownuja na SuT do JJ (chyba Jim Jade?),tutaj fotka jak pod slonce przeswituje,chyba jest dosc cienki....I jeszcze wiecej zdjec z tbw.Bardzo podoba mi sie ta sloneczna strona,choc nie lubie zoltego i ciekawam tej chusty strasznie,bo z jednej strony jest bawelniana,a z drugiej lniana.Zakladam,ze niezly bedzie z niej gnieciuch:).
tak, JJ to jim jade. poza tym marigold waży tyle, co amazonas. czyli taki lniany średniak. szkoda, lubię grube lny. ciekawe jak z nośnością.
znów dostępny! tylko teraz nazywa sięTagetes :/
ach, te nowości, nie nadążam za nimi
bedzie od 22 kwietnia dostepny
I na zdjeciach bardzo ładnie sie prezentuje. Bardzo mi się spodobał. Czemu didek nie umie zdjęć robić:roll:
sądząc po nazwie pewnei żółto-pomarańczowy. Przynajmniej nei będzie mnie wodził na pokuszenie ;)
podoba mi się że jest bawełna z jednej strony... sprawia wrażenie takiej skończonej szmatki, a nie materiału z metra. :) ale kolory w ogóle nie moje...
i jeszcze kilka fotek http://www.mein-kleiderschrank.de/in...d=3774#ponyimg :) achhh podoba mi sie on!