dublin to była moja druga chusta :) miała piękne kolorkiCytat:
Zamieszczone przez Lukrecja
http://img391.imageshack.us/img391/4024/sykl5.jpg
Wersja do druku
dublin to była moja druga chusta :) miała piękne kolorkiCytat:
http://img391.imageshack.us/img391/4024/sykl5.jpg
Budzik chylę czoła! po opisie wyobraziłam sobie zdjęcie, bo niestety nie wyświetla mi się.
Hanti skutecznie mnie podekscytowałaś tym zdjęciem, już wiem co dziś w nocy śnić mi się będzie.
Dziewczyna waży > 17kg, Twojemu maluchowi na pewno jeszcze dużo brakuje wiec i dużo noszenia przed Wami ;-)Cytat:
http://photos109.nasza-klasa.pl/dev1...0239360651.jpg
Lukrecja zdradź tajemnicę czy kupiłaś z allegro czy z forum gazety.
Bo ja wczoraj sprzedałam swoją a dziś ją wysłałam i ... płaczę po niej :(
tak serce boli tym bardziej że zostałam BEZ CHUSTY :roll:
Budzik zdjęcie świetne, a córeczka śpi jak aniołek...na pewno jej błogo. Te 17 kg dało Ci się we znaki?
bprusek chustę kupiłam na chustomanii, a dlaczego sprzedałaś swoją? Jeśli mogę spytać oczywiście :D
ja dopóki nie zaciążyłam nosiłam dwie dziewczyny na raz, w sumie ok 29 kg :D jak dobrze zamotasz chustę to ona naprawdę ujmuje ciężar :)Cytat:
Teraz ja noszę tylko Kinię 12 kg, a mój małż Karolkę 17 kg i jest ok. 17 kg t jeszcze żaden wyczyn :wink:
Gratuluje nowej chustomaniaczce :) bardzo fajny wybor :)
my duzo chustujemy na boku jeszcze, z przodu juz wcale a z tylu na okragło :) w MT no ale ja tak jak Jasnie Pani pisze z perspektywy 12 kg kloca :)
mimo tego ze duzo osob poleca dla okoloroczniakow MT to mysle ze chusta to fajny zakup :) przyszlosciowy :) hamak na lato mozna zrobic np albo jak Jasnie Pani zasłony :)
pisz koniecznie o postepach :)
Sprzedałam bo chciałam zmienić kolor, jak to mówią kobieta zmienną jest ;)
Babolek nie nosisz już z przodu?? ?Ja tylko z przodu noszę, choc pewnie niedługo będę musiała się na tył przerzucić, by łatwiej było..tak się zastanawiam jak dziecko śpi wiązane na plecach, głowa mu nie lata?
Hanti 29 kg, to jest wyzwanie :D
no i oprócz chusty, zyskałam forumową manię, ale miłe to to :D
Lukrecjo, dobra decyzja z zakupem ;) no i... kto wie czy się nie przyda dla rodzeństwa kiedyś ;) albo zawsze mozna sprzedać :)
no właśnie Podjuszanko dla rodzeństwa, kiedyś na pewno się przyda! Jedynaka mieć nie będziemy :wink:
Też mam hoppa dublin,ma śliczne kolorki.Córcia dobry miesiąc jest starsza od Twojego dziecięcia.
lukrecja :) no nie nosze juz z przodu :) bo ciezko a na plecach wygodniej ale jeszcze dwa miesiace temu pisalam ze sie boje nosic na plecach ... do tego trzeba dojrzec ... poza tym u mnie duza zmiana nastapiła odkad mam MT
Tez nosze roczniaka obecnie - i jednak mimo testowania MT-jestem po uszy zakochana w chustach :)
Podejrzewam ,ze jeszcze dlugooooo bede nosic :D
Babolek widzę, że sprzedajesz te sławetne MT, możesz mi powiedzieć ile chcesz za nie?
wiesz z tym dojrzewaniem to tak trochę jak z wózkiem, długo chciałam by Daw jeździł przodem do mnie, w końcu się przemogłam i jeździ przodem, ale do kierunku jazdy, więc i na plecy w końcu go przerzucę :wink:
Dziś dostarczono mi chustę, niestety nie w tym kolorze, co chciałam...trudno, wynikało to z mojego błędu pewnie...mam kolor montreal, trochę ciemniejszy, przynajmniej mojemu T. się podoba.
Wybraliśmy się czym prędzej na spacer, w porównaniu do mojej samoróbki to nie ma porównania :wink: :wink: , super się układa i czuję się pewniejsza..
wydaje mi się jednak, że ona trochę się rozluźnia i często musiałam poprawiać...
no i zupełnie nie wiem o co chodzi z tym węzłem przesuwanym :roll:
ogólnie jestem zadowolona i nosimy się!!
wezel przesuwny nie jest potrzebny do noszenia-ja nie znam i nie uzywam
ale jak masz ochote to prosze
http://www.chustomania.pl/online/chusto ... esuwny_jak
Dzięki.
postawiłam sobie za punkt honoru i nauczyłam się go :D
Odświeżam wątek, by dodać, że nie ma nic cudowniejszego od chusty!! Jestem bardzo zadowolona, nawet bardziej niż bardzo!
Mój mąż się mota!
Ba!
nawet moja mama, która ostatnio widząc nas zamotanych powiedziała
"no nie bądź taka zaborcza i daj mi go trochę ponosić"
no! to mota się cała rodzina i wszyscy są zadowoleni, a najbardziej synek!
:jump: :applause: :slingtwins: