AŻ się cieplutko mi zrobiło. Czyli, że dzieci doceniają, lubią, pamiętają, jest sens... ach :):)
Wersja do druku
AŻ się cieplutko mi zrobiło. Czyli, że dzieci doceniają, lubią, pamiętają, jest sens... ach :):)
:applause::applause::applause:
Super !!!
Kolejna wzruszona :):)
macz macz ładne!!!! :) :) :) :)
o rany, takie fuściochy to skarb
ale cudnie :D
wyciagnełam ostatnio kolorowy kwiecisty materiał z szafy, żeby córci uszyć sukieneczke na lato /oj, juz mi sie marzy.../ A starszak /4 latka/ mówi: "ale fajna chusta będzie" :D
Ślicznie powiedziane....
Mądre dzieciaki, zaraz będą promować noszenie w fuście :)
piekne slowa,
wzruszyc się mozna
wzruszyłam się
cudne
u mnie też podobne rozmowy ;)
Krzyś 3,5: Mamo, jak będę miał swoje dziecko to też je będę nosił w chuście
Wero 2,5: i ja też i będę je karmiła pielsią
Krzyś: ja nie mogę karmić pielsią bo jestem meńciźną
ja: no ale Twoja żona będzie
Krzyś: no oczywiście!
nie wiem czy to burza hormonów, czy moze juz godzina późna, ale mało sie nie poryczałam.......Pieknie to ujęła, no!!!1
echhhhh piekne! nooo piekne! Aga masz fajne dzieciaki!!
Mamru Ty też!!!!!!
achh rodzicielsto jest super!
Brawo dla "fuściochów"! Twoich i mamru!
I dla moich, a co?
Ostatnio Młody zastanawiał się, jak mama pieskowa nosi swoje maluchy. Tłumaczę mu, że w zębach, pokazuję obrazki, a on mówi: "mamo, ale jakby pieskowa mama zawiązała szczeniaczki w chustę, to mogłaby wszystko robić - i siusiu, i kupę, i zjeść, i pójść na spacer. Nauczysz ją wiązać? Możemy nawet pożyczyć jej MOJĄ chustę w paseczki!" Pisałam już kiedyś o jego miłości do inki - ale chłopak chciał się poświęcić, co?
dzieciaczki są po prostu rewelacyjne:)
chyba powoli zaczynam rozumieć "wciągającą" moc chustonoszenia.
cudnie powiedziane, małe ptaszynki wiedzą co dla nich dobre.
Aż mi się cieplutko w srduchu zrobiło jak sobie z rana przeczytaam takie cosik.
http://www.chusty.info/forum/images/misc/quote_icon.png Napisal Aga http://www.chusty.info/forum/images/...post-right.png
Ania - i jak są w chuście to mogą się poczuć jak ptaki latające swobodnie a w wózku to tylko jak małe dzieci, które nic nie potrafią..
wzruszające...
Ago mądre masz Ptaszęta :)
Świetne wypowiedzi. Dzieci są mądre. Wszystkie. I mają dużo do powiedzenia, tylko musimy ich słuchać.