-
z kontem charytatywnym są duże problemy.. próbowaliśmy je zrobić dla Joachima wcześniej - trzeba masę papierkowej roboty, zaświadczenia od fundacji, krs i masę rozmaitych biurokracji.. te 2 zł za wystawienie aukcji mnie nie zbawią naprawdę.. niech służą Adaśkowi :) trzeba mu pomóc i tyle..
-
tu wypowiedź Kasi, która kiedyś badała sprawe : http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=74992564
po pierwsze należało by zdobyć wszystkie dokumenty ( Kto by się tym zajął) a po drugie rejestrować i aktywować konto na allegro - trwałoby to znając życie ok miesiaca.. a pomóc JUŻ trzeba
-
-
Rozsyłam info, linki do aukcji, emaile, licytuje w miare mozliwosci finansowych. Jak jeszcze mogę pomóc? Co robić?
-
Kochane chustomamy!!!
poryczałam sie dziś w sklepie!!!
dzis, w naszej lokalej edycji Gazety Wyborczej piekny Artykuł o naszym Adasiu!!!
Łzy mi sie lały jak nie wiem co, sama nie wiem czemu. Moze najbardziej wzruszylo mnie to , gdy przeczytalam ze 5 lat starali sie o maluszka i teraz bardza chca zeby zyl, ja sama tez dlugo czekalam na mojego synka Jasia.
-
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=379213834
oto link do kolejnej aukcj dla Adasia!!!!!!
dziekuje za zaangazowanie w adasiwe serduszko, polecam zalicytowac, piekne onbuhimo Kangoogoo, dzieki Itilhin!!!!!
-
[quote="olivia38":2wkobvkw]Kochane chustomamy!!!
poryczałam sie dziś w sklepie!!!
dzis, w naszej lokalej edycji Gazety Wyborczej piekny Artykuł o naszym Adasiu!!!
Łzy mi sie lały jak nie wiem co, sama nie wiem czemu. Moze najbardziej wzruszylo mnie to , gdy przeczytalam ze 5 lat starali sie o maluszka i teraz bardza chca zeby zyl, ja sama tez dlugo czekalam na mojego synka Jasia.
-
Dzieki zyczliwosci wspanialych ludzi z Gazety Wyborczej, ukazal sie artykuł o naszym Adasiu!!!
http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,3 ... omocy.html
przesylajcie go dalej , moze znajdzie sie jakis wpływowy, wielkoduszny człowiek, ktory wesprze nasza akcje!!
Marzy mi sie aby wszyscy byli tak zyczliwi jak wy!!!
Na stronce Adasia , w zakładce partnerzy same chustowe linki!!!
Załuje ze nie jestem bogata i nie mam bogatych znajomych, ale moze Wy macie????
Mam za to zdrowe dzieci, wiec mam najwieksze szczescie jaie tylko moge sobie wymarzyc, czego niestety Rodzice Adasia powiedziec nie moga...
Dzieki za wszystkie wspaniale Wasze gesty!!
-
Dzieki zyczliwosci wspanialych ludzi z Gazety Wyborczej, ukazal sie artykuł o naszym Adasiu!!!
http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,3 ... omocy.html
przesylajcie go dalej , moze znajdzie sie jakis wpływowy, wielkoduszny człowiek, ktory wesprze nasza akcje!!
Marzy mi sie aby wszyscy byli tak zyczliwi jak wy!!!
Na stronce Adasia , w zakładce partnerzy same chustowe linki!!!
Załuje ze nie jestem bogata i nie mam bogatych znajomych, ale moze Wy macie????
Mam za to zdrowe dzieci, wiec mam najwieksze szczescie jaie tylko moge sobie wymarzyc, czego niestety Rodzice Adasia powiedziec nie moga...
Dzieki za wszystkie wspaniale Wasze gesty!!
-
-
Wszystko będzie dobrze - musi!
Nikt w takiej sytuacji nie może być sam.
Ja ze swojej strony poprosiłam kupującą ostatnio uszytego przeze mnie MT, o wpłatę pieniążków za MT na konto Adasia.
Jestem całym sercem z Wami.
-
melkaj
właśnie pisałam posta o tym :lol:
-
Melkaj- niesamowita niespodzianka, wielka radosc, uklony dla Ciebie!!!!!
Piszcie prosze do admina stronki Adasiowej zeby umiescil Was w zakladce partnerzy akcji!! Niech caly swiat sie dowie ,ze sa ludzie , ktorzy naprawde potrafia zrobic cos dla kogos. Nawet gdy ten ktos ma zaledwie pol roku!!!
Kwota na dzis na koncie Adasia- 2809,62 zł
Wyslalam przez te dni setki maili z prosba o pomoc , o wlaczenie sie w nasza akcje, czekam z nadzieja na odzew
Pisalam do Wladz Zielonej Góry, do naszych politykow, firm, zakładow, do przeroznych ludzi w Polsce i na świecie, do organizacji Koscielnych, Gazet i Radia. !!!
nie wiem co jeszcze moglabym zrobic, gdzie pisac??
Wiadomo, ze lepiej byc zdrowym, bogatym i miec mnostwo wplywowych znajomych:) Czy dlatego ze Adas tego wszystkiego nie ma - wydany na niego wyrok smierci- musi sie wykonac???
Wiem, ze właśnie chustowe forum jest dla mnie wielkim wsparciem i nadzieja, dlatego w imieniu Adaśka i jego rodzicow- wielkie wyrazy szacunku i tysiaczne podziekowania!!!
Dzis Adas z rodzicami jest w Poznaniu, na badaniu echa serca. To juz ostatni dokument potrzebny do kompletu by dr Malec wyznaczył termin operacji. Oby tylko to badanie dobrze wyszło :)
-
NIE WIEM CZY MOGŁAM ... ALE WKLEIŁAM TUTAJ ... http://nasza-klasa.pl/forum/17/998/183
-
-
Słuchajcie, robię koszulki z nadrukiem:
pomagam Adasiowi być zdrowym
www.pomocdlaadasia.zgora.pl
no i dam chusty na aukcję. Aga zgodziła się na wystawienie ich na aukcji, ale będzie tego sporo, więc może ktoś jeszcze, aby rozłożyć koszty? Ja nie mam na razie konta na allegro. A w związku ze strajkiem poczty... same wiecie.
dałam link na swojej stronie:
http://www.anger.pl/
dam jeszcze na Gabi.
rozesłałam maile do wszystkich firm z którymi współpracuję. Napisałam do Cooltury - to polska gazeta z Londynu, mój klient.
Rozmawiałam z ludźmi z Wielkiej Orkiestry, ale oni jako fundacja nie mogą nic zrobić. Jednak koleżanka z działu medycznego pogada z gościem od prasy.
uff, no musi być dobrze.
-
ja moge wystawic chusty z przyjemnoscia.
pisz do mnie na tulipowna@tlen.pl
-
-
-
Mama-anika, Vega, Tylipowna, Lidka, Aniagry, Petisu, jestescie wspaniałe, dziekujei barrrdzo gorąco, napiszcie do admina stronki adasiowej aby umiescil Was wsrod partnerow akcji!!!
ta sama prosba do wszystkich pomagajacych- piszcie do Admina zeby Was, Wasze firmy umiescil na stronce Adasia, niech caly Swiat sie o was dowie!!!
Prosze takze zeby na allegro tytulowac aukce '' dla Adasia'' wtedy latwiej bedzie znależć
Konczą sie 2 pierwsze aukcje dla Adasia
www.allegro.pl/show_item.php?item=376981674
www.allegro.pl/show_item.php?item=376709380
Licytujecie prosze; firma bebelulu jako pierwsza otworzyla swoje serce dla
ratowania chorego serduszka Adasia, ofiarowujac:
niesamowicie piekny
patchwork, recznie szyty, z materiałów z atestem, w bajecznych kolorach.
a takze wiązana chuste rapalu- kolorki sa przesliczne, mozna wybrac jaki komu
najbardzej pasuje. Ta słynna rapalu... oj, choć pomacać by sie chciało... :)
aukcje te niedlugo sie koncza, zagladajcie, klikajcie, podbijajcie cene!!!
Przegralismy mecz, na pocieche proponuje zafundowac sobie jakąś piekna chuste,
patchwork, kolczyki---- wszystko dostepne na aukcji charytatywnej dla Adasia!!
Dziekuje wszystkim za ofiarowane przedmioty , za poswiecony czas i Wasze
wielkie dobre serca!!!
Kwota na koncie wciaz niewysoka, wciaz licze na to ze zly los Adasia sie
odmieni, dzieki zebranym pieniadzom uda sie zoperowac jego chore serduszko !!!
Czekam na pomysly jak jeszcze mozna zbierac pieniazki dla Adasia, juz wyczerpaly mi sie pomysły, to forum dodaje mi nadziei, Rodzicom Adasia rowniez, jednak czas goni a konto jakby zasnęlo, wcale sie nie rusza :)