Ja też marzę, jak nata, o ostatniej szałowej jedwabnej chuście.Najchętniej żakard. Nino może być, ale tu wolałabym kontrastowe. Motyle albo rybki - chętnie.
I NIE CHCĘ INDIO!
Wersja do druku
Ja też marzę, jak nata, o ostatniej szałowej jedwabnej chuście.Najchętniej żakard. Nino może być, ale tu wolałabym kontrastowe. Motyle albo rybki - chętnie.
I NIE CHCĘ INDIO!
a ja nigdy nie miałam żadnego jedwabiu i tez czekam, az wyjdzie jakis szalowy. przy tym chusciochu (uciekajace 13 kilo) to bylaby moja ostatnia chusta. mogloby byc tez z ramie. byle nie indio.
a ja chce indio hehe ;-) Ale w jakimś fajnym kolorze ;-) hmmm może taka ładna wyraźna (nie majtkowa ;-/) zieleń albo czarny cały jak nowa zara czy czarno- szary ;-) albo mocno kontrastowe biało- czerwone, fioletowe, zielone, niebieskie ;-) albo ewentualnie zadziałały na moją wyobraźnię natur skowrony ;-)
No i oczywiście minimum 30% jedwabiu a nie jakieś marne 15 czy coś ;-/ a fajnie by było jeszcze więcej niż 30 ;-)
Śniły mi się jedwabne Mille czarno białe:)
ja bym chciała motyle natur
wiedziałyście, że były liście kaszmirowo-jedwabne? chyba jeden egzemplarz, kólkowy.
i jeden egzemplarz kaszmirowo-jedwabnych fal!
tak wynika stąd :)
Marzy mi się w zasadzie cokolwiek z jedwabiem i kaszmirem i w "normalnym" kolorze 8-)
Ja bym chciała coś pięknego i żeby było lepszą jakością jakości jak stare dobre didki.
Przestańcie juz dziewczyny, bo ja zaczynamm się już nakręcać:ninja:
A miałam tylko jeszcze jedną chustę kupować a tu mi wychodzi już dwie:ninja::ninja:
były też kaszmirowo-jedwabne lilie
http://www.mein-kleiderschrank.de/im...au5/Lilien.JPG
A ja bym chciała fioletowe/różowe fale jedwabne:lol:
ja bym wolała sam jedwab.ale w takim splocie,zeby cała chusta wydawała sie jedwabna.cos jak w falach,a nie jak np. w ptakach, gdzie jednak strona typowo jedwabna a druga bawełniana. No i zeby tak Smierdziały jak poprzednie,koniecznie!!!
No i tez zdecydowanie postuluje jak Iwonta,zeby wiecej jakosci w jakosci było;)
czytam i ślinka mi cieknie, żeby coś z jedwabiem nabyć....