-
Szczerze polecam! Towar pierwsza klasa, błyskawiczna dostawa, świetny kontakt :) Linda jest przemiłą osobą, zawsze fachowo i cierpliwie wszystko wyjaśnia i doradza, bardzo dba o wizerunek sklepu - wszystkie rzeczy pochodzą od sprawdzonych producentów i spełniają najwyższe kryteria jakości. Brawo!
-
Nic nowego nie napiszę: świetny jakościowo towar, dobry kontakt, szybka wysyłka - jedno z niewielu miejsc w sieci, gdzie mam pewność że zakupiony towar mnie zachwyci
-
Linda dba o klienta, przemiły kontakt, super gatunkowo towar. Rewelacja:)
-
nic nowego nie wymyślę ;) wiec króciutko- JESTEM ZACHWYCONA :D i DZIĘKUJĘ SERDECZNIE w imieniu swoim i moich dzieci.
-
Lindo przyjemnie jest kupowac u Ciebie :) dziekuje bardzo
towar najwyzszej jakosci -obsluga pierwsza klasa :)
-
Brakuje mi juz komplementów... dziękuję Lindo za bardzo miły i profesjonalny kontakt :)
-
Już chyba poprzedniczki napisały wszystko :)
Linda jest przemiłą profesjonalistką w każdym calu :)
-
zakupy w orlinkowie to prawdziwa przyjemność:D
Kontakt ze sklepem super. Linda szybko i rzetelnie odpowiada na pytania. Towar doskonałej jakości.
Będę tam wracać:D
-
Linda to niezwykle miła i pomocna osoba :) Zawsze mogłam liczyć na jej zdanie z którym się bardzo liczę, na jej wiedzę i pomoc w różnych sprawach. Chusty, nosidła które od niej kupiłam były w doskonałym stanie a moja cudna gradacja w jej wykonaniu to chusta, która zostanie za mną jeszcze bardzo, bardzo długo :)
Linda pięknie Ci dziękuję za wszystko :kiss: jestem Twoją dłużniczką!
-
Bardzo mila i rzetelna osoba. Wysylka szybsza niz kometa :) Polecam wszystkim bo to fantastyczny sprzedawca i urocza osoba:)
-
Bardzo polecam Orlinkowo! Szybka wysyłka, świetny kontakt. Linda to bardzo pomocna osoba. A kapelusik jest super!
-
dołączam do wielbicilek Orlinkowa
-
No nie będę oryginalna. Zakupy w Orlinkowie to czysta przyjemność, jakość towaru świetna, kontakt z Lindą bardzo miły i rzeczowy.
-
Również szczerze polecam zakupy u Lindy - ekspresowa wysyłka a towar najwyższej jakości ;)
-
ja tez polecam orlinkowo
linda zawsze z sercem na dloni pomaga w doborze ;)
z
-
Ponowne zakupy i ponownie profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, miły kontakt, polecam :)
-
Przede wszystkim wyrozumiała, cierpliwa Linda- odpowiadająca nawet na błahe pytania z życzliwością
planowałam kilka większych zakupów w orlinkowie, nistety rodzina mieszala mi szyki
nie poddaję się bo np okularki od Lindy czy nausnziki to po prostu bajka
asortyment r e w e l a c y j n y i w zasadzie wszystko chciałoby się miec;)
jak wroce do pracy to mmmm spełnię pare naszych orlich marzen;)
baardzo polecam!
bardzo;]
-
Gorąco polecam zakupy w Orlinkowie u Lindy :) Jak już raz wejdzie się do tego sklepu to ciężko wyjść nie robiąc żadnych zakupów. Świetnie dobrany asortyment, rzeczy bardzo dobrej jakości. Robiłam zakupy już kilka razy i zawsze byłam bardzo zadowolona. Linda jest bardzo miła i pomocną osobą, zawsze cierpliwie odpowie na każde pytanie, szczerze doradzi i pomoże wybrać rzecz najlepiej spełniającą potrzeby klienta. Wszystkie przesyłki zawsze dochodziły do mnie bardzo szybko albo lepiej pasuje błyskawicznie :) Mój ulubione zakupy to: czapki baby banz na lato i kombinezon Spotty Otter na zimę.
Polecam bardzo!!
-
Linda
Super kontakt,super 'towar', wszystko super :)
-