-
A ja chciałam napisać, że mam najpiękniejszą torebkę na świecie!!! od Moniki właśnie, której talentu wielbicielką jestem i mój mąż również i moja starsza córka również!!!
i będę ją wychwalać zawsze, wszedzie i wszystkim!!!!
ps- a o smycze do kluczy było losowanie ;-)
-
Monika szyje świetne torebki i jest bardzo elastyczna :)
-
chylę również czoła za talent i baaaardzo dobry kontakt:)
-
Same plusy i żadnych minusów! Fest utalentowana i bardzo miła dziewczyna :)
-
Otrzymalm swoja super torbe z kotkiem :). A do tego mały prezent. Super kontakt. Dzięki bardzo i polecam!
-
pierwsza klas!!! jak zwykle miło i wspaniale, a jeszcze gratis dostałam torebke!! i to taka, ze przez nia zanabyłam jedwabne ptaszki:)
-
Torebusie pierwsza klasa, moje ukochane :) a sama Monika to przemiła osoba, wszystko napradę szybko i rzetelnie :)
-
to i ja się dorzucę z pozytywnym komentarzem :)
wspaniała torba i przemiły gratis.
na pewno zakupię jeszcze jakąś torbę od Moniki.
-
Torebki mam dwie i chce mi się trzeciej ;)
Monika to przesympatyczna osoba, wielki pozytyw, szkoda tylko że nam kawka nie wypaliła ale mam nadzieje, że nadrobimy ;)
-
Same plusy. Mam torebkę, torbę zakupową, smycz i materiały ze szmatki. Przesympatyczny kontakt:)
-
Dorzucę kolejne pochwały, wprawdzie mam tylko smyczki od Moniki999 ale służą już ponad rok i nadal wyglądają super. Bardzo dziękuję, miły kontakt i rzetelne wykonanie.
Aha i gratis nawet dostałam :applause:
-
spoznione ale co tam:)
torba cale lato byla w uzyciu, i nadal jest
jest swietna:)
pewnie sie zgoszę po jeszcze:heart:
-
Moniko, dziękuję za przepiękną torbę! Jest bardzo starannie wykonana, z dbałością o najmniejszy szczegół, jest przepiękna, zachwycająca... ach :) Bardzo dziękuję, baaardzo :)
-
A ja mam chustę od Moniki i to jaką!:) Dziękuję bardzo za szybką przesyłkę i miły kontakt i kilka słów na opakowaniu:) Pozdrawiam!! i polecam!
-
-
A ja też mam chustę od Moniki- mojego najukochańszego golda :love:! Przyszła do nas w ekspresowym czasie, w stanie idealnym. Przemiły kontakt z forumką! Serdecznie polecam!